Sep 29, 2010

~ hangat hangat masih panas...~

salam semua
malas nak membebel panjang2 just nak share gambar tuk tatapan sahabat2 alam maya semua..agar dapat penjelasan kenapa cheqna lambat update dan juga lambat melawat anda semua
sebenarnya kan....hari ni 28 September 2010..opis cheqna wat sambutan raya..errr..maaf semua sebab lupa nak ajak...sibuk sangat sebab cheqna kan orang penting hehehehehehehehehe
jadinya tengok gambo jela ye...mana tau secara tak langsung hilang rindu pada cheqna...ok ok sila muntah skang....
ni masa 27hb...diorang tengah ayam daun kelapa tuk dijadikan alas...kretif bebudak ni...
cheqna panggil mak andih n pak pandir diorang ni..Iwan n Wani...diorang kutip pucuk ubi tuk makan tengahari...actually tengahari ni ( 27/9/10) kami makan nasi tengahari kat opis dengan budu, ikan singgang, ulam2, ikan goreng...

ni dah area kul 3pm..kami wat agar2.....
ni masa majlis (28/9/10)...karoks pun ada..
                                                        sate..sate..sate...
termenung ku sendiri........memendam rindu tidak bertepi.....

tudung cantik..baju cantik..tuan pun cantik..lalalalalalalala tapi kantoi tang selipar....

antara staf kat opis...tak cukup coz ada yang kursus..cuti bersalin...actually 30 orang staff sini

jangan sesape berani kacau kami..tengok si lelaki semua gengster kan???hahahahaha gengster la sangat

antara kaum hawa

kami lagi

ade gak yang nak menyelit

sekian..itu saja laporan bergambar dari cheqna disini..hehehehehehehe



33 comments:

  1. Bab baju cantik tapi pakai selipar tu dah sinonim dengan mama! hehehe..

    ReplyDelete
  2. wah...meriahnye sambutan raya.... apa menu yg terbaikk??

    ReplyDelete
  3. aduhh laa best la tgk...suma pakat2wt sniri ke..alahai best kan..sesama buat tu....pakatan yg sempurna ni...

    ReplyDelete
  4. ramai gak ek staf bahagian cheqna, me tak sampai 30 org pun..ciput je, bahagian kecil, keje banyak..huhuuu....ape pun, hapening raya kalo ramai2 ni...sangat syok la...

    ReplyDelete
  5. wah beshnyer makan beramai2..
    sesuai tul la gmbr reramai tu cheqna dok sebelahh lelaki sedondon baju gitu..

    ReplyDelete
  6. Salam Cheqna,

    bagusnya opis..masak sendiri ye?

    ReplyDelete
  7. wah, sangat meriah sambutan aidilfitri kat opis cheqna...
    ramai kaum Hawa, seronok kalo nak bergotong-royong...

    Xoxo Salam Ceria Xoxo

    ReplyDelete
  8. mamaku kakcik seroja

    tu r...semalam memang pakai selipar tu je.....

    ReplyDelete
  9. gismo82

    memang meriah mrpapa
    ada nasi kuning..bihun sup..satay..nsi himpit ketupat rendang tapai agar2 buah2 roti jala bubur kacang ermm apa lagi erk air anngur sirap koktail eskrem dan macam2 lagi =)

    ReplyDelete
  10. fieza79
    memang wat sendiri r..
    kami memnag suka masak2 ni besh...
    semalam pengantin je takde....hehehehehe

    ReplyDelete
  11. eMMe
    30 orang tu ssatu opis la ni...
    memang besh ramai2..semua satu kepala..yang tua pun ikut rentak yang muda...besh...

    ReplyDelete
  12. idah

    hahahahahahaha
    sedondon ke????
    sedondonla sebab kami bos besar..hahahahaha
    tapi memang besh r maring

    ReplyDelete
  13. cik noor

    kaum adam pun join sekali...yang wat bubur kacang koktail kaum adam r....
    besh bila sama2 masak ni meriahhh

    ReplyDelete
  14. besttnyerr... sbb ada karouke..
    SO, mung nyanyi lagu menda Na?

    Lagu raya kan?

    ReplyDelete
  15. Besnyerr...sebab ada karouke... hehehhaha...

    Mung nyanyi lagu menda Na? Lagu raya kan?

    ReplyDelete
  16. afzan
    holah
    dekkang nyanyi lagu raya cina kot
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  17. zue@annaleeya

    kak eh....memang besh
    biasa artis akan kita bayar 1 lagu 60k ork..kami maring 60 lagu singgit je hahahahaha

    ReplyDelete
  18. wah meriah masak2 sendiri...terasa keseronokan berhari raya

    ReplyDelete
  19. Cheqna makan budu ke...
    Lepas makan nasi ngan budu ada cium tangan sendiri berkali - kali tak?
    Heh..heh tu adat orang makan budu.

    ReplyDelete
  20. ~asha~
    memang kak eh
    letih tu memang r tapi besh sangat2 sebab semua bagi komitmen yang sangat2 membanggakan..
    seronok n enjoy..=)

    ReplyDelete
  21. kak wan

    makan bu...dok payah cium memang bau sedak doh tangan tu hehehehehe

    ReplyDelete
  22. sib baek kak ain baru balik dari jamuan raya, kalu dok berasa ati jugak cheqna dok jemput kak ain..

    macam main pondok2 pun ade tengok kengkawan cheqna wat agar2 tu...

    hehehe...

    tapi sonot kan main masak2 ramai2 camni...

    ReplyDelete
  23. ain
    beh kak eh...meh2 nok nikoh je
    tu r bebudok ni kate..kita wat kije gini meh2 nok leh natu je..hahahaha

    ReplyDelete
  24. maslinamansor
    tak wat lagi ke??
    takpe syawal masih ada =)

    ReplyDelete
  25. salam..
    "karoks mung"
    memendam rindu pada
    apa la pulak ni..?he he

    ReplyDelete
  26. zulkbo
    wsalam
    hehehehehe lagu aishah kang...
    nasib baik karoks mung..kalu koroks mung mau ada yang majuk 44 malam ni hehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~