Sep 9, 2010

~ dengan rasa rendah diri...~

salam semua
selaku tuan tanah..saya FARINA aka CHEQNA ingin mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
dengan rasa rendah diri..cheqna pilih hari ini untuk mengucapkan selamat hari raya memandangkan esok cheqna cuti dan cheqna juga tahu ramai yang dah sibuk membuat persiapan terakhir demi menyambut syawal yang akan kunjung tiba..
justeru..cheqna memohon maaf pada sahabat2 blog semua sekiranya cheqna ada mengguris hati dan perasaan semua...kot2 ada n3 cheqna yang membuatkan sahabat2 berjauh hati...cheqna mohon maaf kot2 ada komen2 cheqna yang membuatkan sahabat2 semua merasa terkilan..cheqna mohon maaf jua
pada sahabat2 blog yang selalu cheqna gurau2 tu..cheqna mintak maaf..tak de maksud lain selain merasa lebih mesra dan dekat dengan sahabat2 semua....
pada silent2 reader errr..ada ke???angkat komputer skang cheqna mintak maaf jugak...takpe jangan bimbang..cheqna halalkan apa yang anda semua baca selama ni...lagi besh kalau kita saling mengenali..tak perlu sembunyi2 ni....besh kalau saling mengenali..betul..cheqna tak tipu...
akhir kata....saya selaku penyimpan besar..eh eh tak...cheqna mengucapkan sekali lagi
SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN
SEMOGA ALLAH MERAHMATI SEMUA

36 comments:

  1. slmt ari raya utk cheqna jgk..
    maaf andai ada terslh bahasa tergurau2..walaupun x pernah jupe tp rase cam dekat jer kan..

    idah kije lg esok..huhuuhu

    ReplyDelete
  2. Daya selaku pembaca n pengomen blog cheqna nak mengucapkan selamat hari Raya maaf Zahir n batin.. maaf ler kalo komen daya nie ada yang terguris dimana-mana..
    Hati-hati pulang ke kampung dan selamat walaupun dimana saja cheqna berada...

    ReplyDelete
  3. Salam Cheqna @ Farina...

    Selamat hari raya buat cheqna dan keluarga juga..

    mohon maaf atas segala gurau garu yang mungkin tidak disenangi selama kita 'berkenalan'..

    ReplyDelete
  4. salam cheqna

    selamat hari raya..jaga diri selalu yek..hana pon minta maaf salah silap gurau kita di blog nih

    jgn lupa BW pas raya..hehehe

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya ..andai ada salah dan silap
    sepanjang berblogging..nie kty minta ampun dan maaf..

    ReplyDelete
  6. idah

    terima kasih
    cheqna cuti esok tapi khamis keje mula
    esok cuti nak bawak ma jalan2 tengok suasana oarang nak sabut raya hehehehe

    ReplyDelete
  7. daya
    sama2 la ye
    terima kasih
    daya pun sama...hati2
    mogab erbahagia di hari raya =)

    ReplyDelete
  8. kakcik
    alhamdulillah setakat ni tak de lagi
    hehehe
    selamat untuk kakcik jugak =)

    ReplyDelete
  9. jesnita

    selamat hari raya untuk jes jugak =)

    ReplyDelete
  10. hana faza

    terima kasih=)
    errr..tak rindu ayam ke???
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya cheqna. Mas pun nak memohon maaf jikalau ada salah dan silap dari pihak mas... :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya buat cheqna sekeluarga..jgn main mercun, makan tu beringat skit..hehehe

    ReplyDelete
  13. marinahunny
    selamat hari raya
    ngecung???dop dop dop leh main weh..huhuhuhu
    makan???hahahahaha hok ni rohok sket

    ReplyDelete
  14. Na... Selamat Hari Raya... Maaf zahir dan batin...

    Datangla raya umah aku... tapi...xblm datang bagitau dulu... kot2 aku xbalik2 lagi dr KL... uwaaaaaaa....

    ReplyDelete
  15. sama2 la kita Cheqna...salam aidilfitri...sok dah cuti ye...ok selamat bercuti...

    kami ni kena kije smpai ptg raya...huhu

    ReplyDelete
  16. aqua
    nape weh??nbukan tahun ni turn raya kat ganu ke???

    ReplyDelete
  17. hamizah

    selamat hari raya jugak untuk akak =)

    ReplyDelete
  18. saya mengaku saya salah seorang silent reader cheqna. tak tipu .. saya baca tak pernah keluar suara. senyap je !

    ReplyDelete
  19. oh ayahandaku

    sudah pandai berpoyo2 ye
    hehehehehe
    selamat hari raya
    maa zahir batin ye..
    duit raya jangan lupa..=)

    ReplyDelete
  20. kak ain nak ucapkan selamat hari raye buat cheqna dan keluarga maaf dipinta pd cheqna kalau ade silap dan salah kat blog ni ye...

    ReplyDelete
  21. ainnoraini
    maaf diterima=)
    samalah kak
    selamat berhari raya =)

    ReplyDelete
  22. ninies corner

    sama la kita
    selamat hari raya jugak =)

    ReplyDelete
  23. salam,

    nape rase rendah diri sebab rendah ek jgn mare nk raye tau hehe..

    dan sebab itu saya mintak maaf dan selamat hari raya semoga berbahagia di hari lebaran..

    ReplyDelete
  24. penjejakmaya
    uhuk uhuk
    tak baik tau..mentang2 cheqna rendah huhuhu
    ok..same2la kita ye memohon maaf
    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum wbt
    Selamat Menyambut Hari Lebaran semoga dikurniakan oleh Allah SWT kesihatan dan kelapangan yg berpanjangan. Maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum wbt
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    mana2 perkataan dan tuturkata terkhilaf dan menyinggung perasaan
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~