Sep 21, 2010

~ cheqna paling tak suka bila.......?????

salam
isi minyak kereta sendiri??
paling tak suka
huhuhuhuhuhu
ekceli tak pandai..
hari tu g Perlis memang adik yang isi
sekian harap maklum
nasib baik kat ganu masih ada yang tolong isikan...lalalalala

25 comments:

  1. kalu takde orang tolong isikan, guane?? (^_*)

    ReplyDelete
  2. kalau dulukan ade kempen angkat, tekan, picitkan..sampai jadi bahan lawak pulak..

    hakak dlu kan, memula nak buat sendiri punyel riso, riso tetiba mendalah tu meletop..dah lame² tu bisa² aje, ahaks..

    ReplyDelete
  3. kak ain lagi la dok reti, namapun jarang drive sendiri.....

    takdok bakat langsung kita nok keja stesyen minyak...

    hahaha....

    ReplyDelete
  4. OMG..Cheqna tu keje yg paling senag ok... just tekan picu tu jek...lalalla

    ReplyDelete
  5. biarq betui cheqna?
    seumur hidup pakai kete tak penah isi minyak sendiri? sampai bila? hehehee....

    ReplyDelete
  6. kakcik

    cari stesen minyak lain..huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. azrina aka jaijina
    ada sebab ngape cheqna malas nak isi
    asyik tersedut2 je..jadi cheqna malas huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. ain
    kak ain memang....
    tapi kak ain memang cantik..perghhh puji baik punya ni =)

    ReplyDelete
  9. sue

    senang???
    kalu dah set berapa hengget takpe..kalau nak suh isi penuh..maaf...permintaan anda tidak dilayan =)

    ReplyDelete
  10. eMMe
    bukan langsung tak pernah..
    pernah gak isi
    tapi banyaknya orang lain isikan hehehehe

    ReplyDelete
  11. wah... soh mat bangla jer tolong isi,pah tu dia tanye "baru ka lama" cheqna jawab hok minyok meroh..mesti mat bangla sengeh2 kat cheqna..pah tu kepok pale die..he3..

    ReplyDelete
  12. salam..
    pulakkkk??
    beli je keta yang boleh
    cas bateri cam handpone
    he he...la la la!

    ReplyDelete
  13. mankuchai
    hahahahaha
    bijok gop ork..
    tapi setakat ni semua budak melayu hok tolong isi

    ReplyDelete
  14. zulkbo
    salam kembali
    wah...idea boleh diguna pakai tu
    nak bagitahu sape erk agar dapat diaplikasi...kereta yang hanya perlu dicaj..
    kalaula ada..wah suka suka

    ReplyDelete
  15. Aku suka Na isi minyok diri... cuma nok bangun kluor dr kete tu yang aku dok suka... hahaha.. camne tu?

    ReplyDelete
  16. daya dah biasa isi minyak , belajar dr ayah 2 3 4 5 6 kali,
    kalo tak time minyak dah nak kosong mula laa merengek kat ayah suruh pi isi minyak...

    ReplyDelete
  17. daya
    wah..bagus daya
    cheqna ni sebab trg still ada yang isikan..kalu tak..kena gak wat

    ReplyDelete
  18. Bab isi minyak je aku malas Na... Bab2 lain aku rajinnnnnn hehehhe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~