Sep 3, 2010

~ buka pose ngan staf opis plak ~

n3 tidak bergambar coz malas nak suh iwan transfer gambo dari kamera opis ke pc cheqna..harap maklum
tarikh : 1/9/10
tempat : PKMD HT
hari : Rabu
Masa : time buka r
sebelum tu ada tazkirah dari ustaz jabat agama kul 6pm..
lepas buka solat maghrib beramai2..
menu : nasi beriani
           nasi putih
           ayam goreng berempah
           dalca
           acar
          ikan patin masak tempoyak
           daging goreng
          ikan panggang
          budu
          bubur lambuk
         onde2
          agar2
          air bandung
          teh o panas
          air mineral
semua menu kecuali nasi beriani..ayam goreng berempah..dalca...adalah buatan kami sendiri..sekian harap maklum...
kehadiran : 24 orang staff opis..plus ahli keluarga adalah lebih kurang 40 orang..6 orang tidak dapat hadir.... sangat meriah..
sekian....
err..boringkan kalau n3 tak de gambar???

22 comments:

  1. nasib tade gambar ..kalo tak ..hhuuhuhuh..terliur kty ..hehehe

    ReplyDelete
  2. memang kurang meriah kalo tak der gambor...

    ReplyDelete
  3. Cheqna pandai masak ikan patin masak tempoyak tu ya?? Hehehe.. boleh mintak tolong nanti. :)

    ReplyDelete
  4. atty's

    sebab tu malah letak gambo kty kang tak pasal2 meleleh air liur nanti
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. nadia abdullah
    salam kembali terima kasih kerana sudi ziarah
    memang meriah sangat2...=)

    ReplyDelete
  6. kakcik
    bolehlah..nak kata expert sangat tak jugak..=)

    ReplyDelete
  7. eloklah tak ada gambar
    senarai makanan tu meriah sangat..
    takut mata tak terkelip pulak... ;p

    ReplyDelete
  8. tk da gamba tp paham situasi yg meriah dgn makanan tu..aduss best nya...

    ReplyDelete
  9. salam cheqna...meriah menu berbuke pose tu ye...kalau ade gambar lagi meriahkan ..bace pun dah terliur kalau ade gambar lagi la...

    ReplyDelete
  10. hahaha...mmg la cheqna, nape tak wak camera...tak pun, pinjam kat abg gugel, hahaha!

    ReplyDelete
  11. amboi banyknya menu..lepas berbuka terus tidur

    ReplyDelete
  12. sayangsayangibu
    betul gak kan??nasibbaik tak show gambo..hehehehehe

    ReplyDelete
  13. fieza79
    wah akak..bagus bagus
    kang kalu show gambo ada gak yang pelangkung cheqna ni hehehehehe

    ReplyDelete
  14. ainnoraini
    sebab tu cheqna malas nak tepek gambo..kang akak terliur plak..hehehehehehe

    ReplyDelete
  15. eMMe

    takleh...tak sama..kami punya makanan lagi menggiurkan dari abang gugel punya hehehehehehe

    ReplyDelete
  16. zeqzeq
    mana ada tidur..
    kena ngemah2 dulu..basuh pinggan mangkuk....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~