Sep 1, 2010

~aktiviti setiap tahun ~

Tarikh : 30 Ogos 2010
Tempat : Sri Aman seafood, gong badak
Jam : of coz time buka
Kehadiran : Pegawai Psikologi dari Hulu Terengganu
Pegawai Psikologi dari Besut
Pegawai Psikologi dari Setiu
Pegawai PSikologi Marang & anak buah
Pegawai Psikologi Kuala Terengganu & Suami & anak 2 orang
Pegawai Psikologi STB(P) Marang & suami & baby dalam kandungan

ekceli tahun lepas kami wat kat bawah jambatan kat kuala ibai..tahun ni kat sini plak..tahun lepas tarikh tetap sama...sambut birthday Nuha sekali..anak kak Oya...so layankan gambar k..

masa menunggu buka pose lagi 2,3 minit

apela yang membuatkan shahlan ketawa ni ye....tapi biasanya shahlan ketawa sebab cheqna suka wat lawak..
kak zie..wani..kak oya n birthday gurlz nuha..

izarina n ehem ehem..ingat tak yang cheqna citer pasal akak yang susah nak pegnen tu???dia la orangnya..skang dah 5 bulan preggy..

tak de komen..muahahahaha

antara yang hadir malam tu..yang kat kemaman n dungun tak dapat join..kalau tak memang lagi happenning
jadinya skang nak plan kat mana plak tuk 2011 hehehehehehe
daaaa..

30 comments:

  1. cheqna, cantik la gambar set in sephia mood tu....clik!clik! clik!

    ReplyDelete
  2. sri aman seafood ni dekat la ngan cik dah..area seberang takir kan..lalu sokmo situ tp dok pernah msuk pong..kih..kih...

    ReplyDelete
  3. eleeh..
    part pic dia
    tak de komen ..

    Ok. biar akk yg komen
    Cute !
    santai and poyo ..
    muahaha

    ReplyDelete
  4. makan besor nampak???

    pegawai2 jer ke join, orang bawah dok ajak skali?

    huhuhu....

    ReplyDelete
  5. wah meriah nyer....
    tak pernah lagii berbuka ngan kawan2x
    sume ngan family..

    ReplyDelete
  6. wah meriah nyer....
    tak pernah lagii berbuka ngan kawan2x
    sume ngan family..

    ReplyDelete
  7. Xde zooming gmbr makanan ke..nak bg terliur sket..

    ReplyDelete
  8. wah, makam pree ek? mmg meriah lor..len kali jemput kitaorg plak yeh..

    ReplyDelete
  9. eMMe

    cheqna cantik ke gambar cantik ni???
    lalalalala

    ReplyDelete
  10. idah
    oh ye ke??
    doh bakpe dok masuk
    try r makan situ
    not bad la...

    ReplyDelete
  11. ain

    kami tak dop orang bawoh..kamila orang atas kamilah org bawoh..aci ork gitu???hahahahaha

    ReplyDelete
  12. daya
    memang besh n meriah
    cheqna ni biasa buka berdua je ngan ma
    sesekali buka reramai besh gak..

    ReplyDelete
  13. suhana
    ni semua songlap dari FB kak oya
    cheqna tak snap pun gambar...=)

    ReplyDelete
  14. salam..
    mewahnya makanan??
    habis ke tak cukup?
    la la la..

    ReplyDelete
  15. wah seronoknye ada persatuan sendiri...

    aritu k.sha nak amik course psikologi kat ukm..dah dpt dah...tapi terpaksa tolak balik tawaran sbb berpindah..sob sob sob...pk soal jauh time tu...kalo dulu duk sane dekat dan mudah la skit....

    bestnye jadi peg psikologi...

    ReplyDelete
  16. ~asha~

    dakpe kak..ade kot rezeki lain..
    memang besh...
    boleh dikatakan kami semua ada lah pegwai psikoloGILA
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  17. Wah, Geng - geng psikologi berkumpul ye.....seronok tu..sembang pasal apa ye..
    Pasal psikologi ke..

    ReplyDelete
  18. Apa???Sri Aman Seafood,Gong Badak...cam kenal ni...whhaha.dap doh wase buke pose ramai2..

    ReplyDelete
  19. opss...plan pulak untuk 2011?
    hehehehe....seronok berbuka sekali sekala diluar dengan rakan sekerjakan?

    ReplyDelete
  20. kak wan

    eh..tak..kalu jupe2 gini tak leh bincang psal keje kan tak pasal2 jadi pegawai psikologila
    hehehehe

    ReplyDelete
  21. ashie023

    nebeng r kalu dop kenal
    memang besh weh...seronok...=)

    ReplyDelete
  22. sayangsayang ibu
    plan je...kalu panjang umur boleh buat
    memang seronok =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~