Aug 11, 2010

~ terima kasih yang tak terhingga ~

Salam semua
ermmm..nak ucapkan terima kasih bebanyak kat cikmawar kita ni atas kesungguhan beliau membuat semua ni untuk cheqna..
nak harapkan cheqna???jangan harap
hahahahahahaha
beliau buat apa???
ni haaa...tak perasan ke kat blog cheqna dah ada mende alah ni??


memula buka ada..tapi dah tak de plak..camana tu????hehehehehe

                                    

nak harapkan cheqna buat semua ni..memang jangan haraplah...
jadi thanks sangat2 pada cikmawar atas kesudian beliau membuatkan semua ni tuk cheqna
ada citer..tadi beliau kol cheqna...saat mendengar suaranya...mak aih..terasa jatuh tangga lak..
memang besh sesangat sorenya...
PERHATIAN : INI BUKAN REKAAN TAPI KENYATAAN...
betul..sore beliau sangat mencairkan hati cheqna..nasib baik cheqna pompuan..kalu laki dah ngorat dah..hehehehehe
jadi....kepada cikmawar.....terima kasih banyak2 ye..=)

24 comments:

  1. wah, dah buka akaun nuffnang...
    selamat berpuasa

    ReplyDelete
  2. cheqna, cik mawar tu kawan alam maya gak ke? tak penah jumpe? baru dengar suare yea..kim salam cik mawar...hehehe, boleh dia buat kan me nye blog lak
    hahahaa~

    ReplyDelete
  3. Salam Cheqna..

    mudah2an apa yang disemai akan tumbuh membuahkan hasil. :)

    ReplyDelete
  4. akak pon tak reti gak... huhu... cheqna tulun la ajor...

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Cheqna....malunya..terima kasih ..
    suare Cheqna pun best ...boleh jadi DJ radio... :) ...matured gitu ... Btol X tipu.


    Selamat berpuase ye Sis...Semoga ramadhan kali ini memberi keberkatan buat kita ....

    take care~

    ReplyDelete
  6. cikdaya

    tu pun orang lain yang tolong bukakan..

    selamat berpuasa jugak..=)

    ReplyDelete
  7. eMMe

    aha..kami kenal di alam maya..
    dia dah baca kot ni..takpe nanti cheqna sampaikan..=)

    ReplyDelete
  8. zue@annaleeya

    huhuhu kak weh..cheqna memang dop reti..nanti cheqna suh MB wat kelas tuisyen..=)

    ReplyDelete
  9. mawar berduri

    huhuhuhuhu nampaknya MB memang tak tipu sebab ramai yang berkata begitu membuatkan diriku tersipu2 malu..
    hahahahahaha
    selamat berpuasa jugak untuk MB...
    err..ramai yang mintak tunjur ajar ni..camana???

    ReplyDelete
  10. gismo82

    err...ye kot..ntahlah..cheqna tak study lagi tentang nuffnang ni...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. cair ghitewww.. basah takk.. ahaha

    salamm ramadhan cheqna tewww..

    ReplyDelete
  12. Baru buat yer?saya hari pun baru letak gak dalam sebulan...try godek2....berjaya...hehehe

    ReplyDelete
  13. Wah... ini sudah bagus. Mas tak perasan pun cheqna tak dak akaun nuff dulu...

    Apa pun, selamat join da club n selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  14. mari bersama nuffnang...lepas ni kena sentiasa aktif la ye dik..

    ReplyDelete
  15. en_me

    pose pose..hehehe
    selamat jugak untuk en_me

    ReplyDelete
  16. iman

    bukan cheqna yang letakkan..
    tapi cikmawar kita yang tolong..nak harapkan cheqna??memang tak leh harap..hahahaha

    ReplyDelete
  17. hamizah

    tu r..memang bertuah bagi cheqna yang pemalas ni..hahahaha

    ReplyDelete
  18. maslinamansor
    tak perasang ke??huhuhuhuhu

    thanks..
    dok tahu r gane pasni..hehehehe

    ReplyDelete
  19. ~asha~

    kak eh..dok tahu pom kena wat mende bila ada nuffnang ni..
    hehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~