Aug 5, 2010

~ senyum..~

salam semua
khamis sudah...esok cuti...
err...cheqna dah ok dah...memaafkan???boleh...tapi nak lupakan amik masa la sket
ermmm..hari ni ada 2 kes rogol nak diselesaikan..bukan la rogol pun..suka sama suka sebenarnya tapi sebab under age..caj rogol la...
nanti2 cheqna citer secara lanjut k..
moga anda ceria sokmolah..=)

27 comments:

  1. Cheqna ni kes rogol pun cheqna handle juga ke..? dasyat ni...tp tak pahamlah kat malaysia ni. even under age pun kalau suka sama suka mana boleh kata kes rogol.itu dipanggil kes zina..

    ReplyDelete
  2. Salam cheqna..

    bila nak 'bergerak' ke Perlis? Betul, mungkin senang mengucapkan kata maaf, tapi untuk melupakan - bagai juka luka yang sembuhnya tetap meninggalkan parut. Apa2pun semoga Cheqna kian tenang. Jangan biarkan orang lain senyum atas 'kesakitan' kita. :)

    ReplyDelete
  3. aduhai..

    nak kena handle kes2 macam tu rasa tak sampai hati pulak..


    ugogurl..

    ReplyDelete
  4. gismo82
    cheqna ni handle dari kes baby sampaila kes orang tua..semua cheqna handle
    ntahlah nape cam tu...

    ReplyDelete
  5. kakcik

    insyaallah pagi esok..terima kasih kak cik...
    biarla apa orang nak kata yang penting cheqna tahu apa yang cheqna lakukan..=)

    ReplyDelete
  6. azrina0307

    nape akak tak sampai hati kak??
    oo..cheqna memang go kak..hehehehehe

    ReplyDelete
  7. kalo cheqNa okey, saya pun Ok
    senyum seindah suria pagi!

    ReplyDelete
  8. en_me

    bakpe nak rogol nya???nok kena sebat ke gane???

    ReplyDelete
  9. eMMe

    senyumlah senyumlah ahai cik mek molek..=)

    ReplyDelete
  10. owhh kena handle kes gini...mesti byk citer nnt citer la..

    ReplyDelete
  11. Salam,

    Selamat bercuti Cheqna..!

    (smile,smile,smile...jgn terlebih smile dah le...)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum,
    kalau dipanggil kes rogol maknanya lelaki aja yang bersalah, pihak lelaki aja yang akan dikenakan hukuman, perempuan macam mana pulak,lepas gitu aja kee?sedangkan terang2 mereka suka sama suka, dan melakukannya dalam keadaan seronok..
    Cam tak adil aja cheqna...ke budak perempuan tu kena hukum juga????

    ReplyDelete
  13. senyum kan sedekah, hehehe..hakak ni senyum sokmo walau pong hati tu ade skit terbakar..

    ReplyDelete
  14. bz sungguh cheqna yer..kes sexual arresment handle gak le?

    ReplyDelete
  15. penjejakmaya
    sememangnya cheqna ceria hari ini..
    sedih tak leh lama2 =)

    ReplyDelete
  16. Lipislady
    dua2 kena hukum...
    nanti cheqna citer k..

    ReplyDelete
  17. Lipislady
    dua2 kena hukum...
    nanti cheqna citer k..

    ReplyDelete
  18. azrina aka jaijina

    kak eh..senyumlah walau hakikatnya hanya kita yang tahu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~