Aug 19, 2010

~ saje nak tanya..bolehkan???~

salam
tanya sket
bila anda semua tinggalkan komen kat n3 seseorang kan..adakah anda akan singgah n baca balik jawapan pada komen itu??bagi komen yang dijawab la...kalau tak dijawab memang tak dapat nak nolong eh..hehehe
cheqna??cheqna memang baca balik....suka...n nak tahu apa jawapan balas dari empunya blog..
anda lak camana???

54 comments:

  1. haah, rajin jugak hana balik semula nak tgok response nya :)

    ReplyDelete
  2. sama la kita, kalu kita ingat memang akan baca balik..tp kdg2 tu terlupa juga..

    ReplyDelete
  3. kRina datang balik dan baca..
    kalau terlupa carik n3 tu semula..

    hehe..

    ReplyDelete
  4. kalo tahu pemilik tu balas balik komen kiter daya akan berkunjung semula kat blog dia

    ReplyDelete
  5. idah pun camtu gak..lps tggl komen pasti nak jenguk smula,nak jgk tahu jawapan dr tuan punyer blog kan..hehhhe

    ReplyDelete
  6. mmg RAJIN SGT2 baca balik...TETAPI...bila nk reply, tiba2 jerk ilang ingtn :p hehehe...Rasa mcm dh bls blk...ghupe2 nyer idok...

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Cheq Na, Apa khabar ?
    Maaf 2 3 hari tak singgah ...sibuk...tipu...sibuk layan citer korea sebenarnya...hihi...

    kalau saya ....depends..kalau sehari tu tinggal komen kat 2 3 blog saya akan singgah dan baca balik..kalau hari rajin tinggal banyak komen biasa2 dah tak tengok balik dah...huhu

    ReplyDelete
  8. kalo sy ada tinggal tanda soal...sy baca balik...tapi selalunye baca balik..kalo kesemptan....

    kalo tak sempat...lupa dah la..

    ReplyDelete
  9. cheqna, ada ym x?? bleh x kita nk add...ada menda ar nk chit chat :D

    ReplyDelete
  10. Salam Cheqna..

    kakcik akan datang untuk baca balik jawapan. Tapi kalau nampaknya dua tiga kali tak berjawab - tak kose la mak nak komen lagi.. :)

    Mungkin juga mak tak masuk dah... hehehe...

    ReplyDelete
  11. hana faza
    jadi..cheqna memang kena jawab r setiap komen hana ye??
    hehehehehe
    setakat ni cheqna memang jawab sokmo

    ReplyDelete
  12. marinahunny
    cheqna tak pernah terlupa
    cuma kalau kat umah memang jangan harap nak dapat baca balik..nak tinggal komen pun ya ampun..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  13. aMiys

    depends pada tahap kerajinan ke???
    hehehehe

    ReplyDelete
  14. idah

    betul tu cikdah...nak gak tahu kan ape komen balas dari empunya blog

    ReplyDelete
  15. zana iman

    nape sampai leh hilang ingatan tu??
    hehehehehe

    ReplyDelete
  16. mawar berduri
    cheqna sihat...
    tahu..dah baca n3 awk....selamat menjadi peminat korea...boleh kawan ngan ashie023...hantu korea..

    ReplyDelete
  17. ~asha~

    owoh kak..wat lolok ingat r...
    hahahahaha

    ReplyDelete
  18. zana iman

    ada..add kat alangfarina@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. kakcik
    salam kakcik yang sentiasa diingati
    err..macam sama je kita..=)

    eh..nape cheqna tak leh masuk blog kakcik ni???

    ReplyDelete
  20. depends jugak..bukan semua la...boleh bilang dgn jari yag kita follow up back..

    cheqna..kalau takde reply di blog kita..jangan serik datang lagi..kadang tu busy...komen di blog orangdulu..baru datang blog sendiri dan balas komen..heee

    ReplyDelete
  21. aa'ah cheqna, saya akan masuk balik blog yg saya comment kan, kenkadang ade balasan yg lucu ade yg biasa, buat kite tersenyum sendiri la...hehehe...

    ReplyDelete
  22. baca je slalu.. haha kalau rasa nak komen balik, komen je... :)

    ReplyDelete
  23. mmg akan bace balik..nak tau mcm mane reply si tuan empunya blog, ekeke..

    tp tak selalu leh wat camtu..maklumlah, kadang keje kat opis ni bertimbun²..time free boleh..

    ReplyDelete
  24. same la dgn kak ain...suke bace balik nk tahu jugak ape yg dia org balas...

    ReplyDelete
  25. selalu gak tengok balik apa komen balas tuan punya blog...apa respon tuan punya blog pulak kan...

    ReplyDelete
  26. bukan setakat baca balik..siap print lagi..he..he..he..

    ReplyDelete
  27. salam,

    kalau rajin tu singgah balik baca balasan komen tapi ada juga blogger tak minat balas komen kita pada blog dia tapi dia bertandang blog kita pula dan yang buat tak tau pun ada juga hehe..

    ReplyDelete
  28. hurm su kekadang jek tgk balk.. sbb tuan punye blog tu akan abk ms utk reply sume skli..lalalalal

    ReplyDelete
  29. salam Cheqna.
    akak memang akan baca sbb set kat comment tu untuk hantar kat email akak untuk semua comment entri tu. Komen orang lain pun akan dihantar kat email add akak jugak.

    ReplyDelete
  30. salam,

    tgk juga kadang2,bila datang baca entri baru, pas tu belek2 juga komen2 lame he3..byk la cheqna dapat trafic...he3..

    ReplyDelete
  31. yup, ambe akan check jugaklah..tapi kalau tuan empunye x balas komen, rasa cam kecewa jugak, maybe tuan empunya balas lambat kot..heheh...cam ambe lah, kalu komen masuk 2 3, ambe akan balas, tp lambat skit...

    tp yg penting ambe akan pegi blog tuh balik untuk baca ape tuan dier jawab...

    ReplyDelete
  32. Queen

    cheqna tak majuk la kalau queen tak komen...
    hehehehe
    tetap setia kunjung balas...

    ReplyDelete
  33. eMMe
    kan..kengkadang bila baca balik jawapan kepada komen mesti suka sensorang kan??

    ReplyDelete
  34. azrina aka jaijina

    hehehehe
    cheqna lak kalau kat umah memang oayah r nak komen2 bagai ni..line macam siput dan sedut

    ReplyDelete
  35. kan kak ain

    besh kan bila komen kita dijawab..rasa cam dihargai..

    ReplyDelete
  36. shaliza
    kan??
    nak tengok balik apa yang empunya blog jawab terhadap komen kita

    ReplyDelete
  37. gismo82

    poyo..ye la tu..huhuhuhu
    eh..siap buh lam frame erk??

    ReplyDelete
  38. sue

    cheqna akan reply as soon as posible kecuali kalau bz or ada kat umah..=)

    ReplyDelete
  39. aanas

    oh ye ke kak??
    senang r macam tu kan...

    ReplyDelete
  40. mankuchai

    err..trafik mende ni??huhuhuhu
    cheqna bukannya reti sangat..asal dapat publish n3..komen dan baca blog orang serta tinggalkan komen dah cukup bagi cheqna=)
    padahal malas nak belajar bagai bab blog ni =)

    ReplyDelete
  41. ashie023
    sama cam cheqna
    cheqna gitu gop
    tapi kalau dah tahu empunya blog tu jenis tak reply komen takpe...=)
    tak kisah pun..n tetap cheqna akan tinggalkan komen

    ReplyDelete
  42. salam,
    begitu ke?
    saya biasanya
    tak balik..
    pergi tak kembali
    macam Rabbani..he he

    ReplyDelete
  43. zulkbo
    salam kembali
    wah wah wah
    pergi tak kembali nampak
    sesekali kembali la..huhuhuhu

    ReplyDelete
  44. sama ah cheqna weh..kalu ye dok balas pong, kecewa skit sebab dok tau jawapan..tp tetap wase nok g jugak..ahhahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~