Aug 24, 2010

~ saja kasi panas ~

salam semua
cheqna mabuk air sejuk kena setelkan fail kes Bengkel Interaktif ni...kes mahkamah kan...jadinya bila dah stress cheqna pun mula la merayau2..tetiba kerani maklumkan sesuatu pada cheqna
tu yang membuatkan cheqna berfikir
bagitahu apa??
ni haa...cuti cheqna balance 30 hari lagi..
nak wat pe erk???
lalalalalalala

49 comments:

  1. ya ampun, kemain bnyak cuti dia, jeles ai tau..nmpk sangat cheqna ni tanak cutikan..meh kasi akak 7 hari cuti awak tu, lalalala..

    ReplyDelete
  2. mak aii beshnyer cuti byk lagi..
    pas ar kat kiter etek..

    cheqna amik ar cuti sebulan utk raya..kih..kih..

    ReplyDelete
  3. uishhh.. banyakkan baki cuti..
    kalau dah boleh transfer cuti tu, nak la mintak sikit.. ;)

    ReplyDelete
  4. ayat ke 3 dari belakang tu memang kasik panas..ahahahhahha....

    ReplyDelete
  5. Liliyuli
    sebab cheqna kurang cuti
    pekerja cemerlang kan
    hahahaha
    ekceli cuti dari tahun 2008 tu

    ReplyDelete
  6. kakcik
    semuanya ditanggung oleh kakcik ye =)

    ReplyDelete
  7. azrina aka jaijina

    1 hari akak kena bayar RM100+++
    jadi 7 hari = ??
    wah kayo makcik
    amik r kak
    hahahahaha

    ReplyDelete
  8. idah

    kalu boleh cuti sebulan sedapnya...
    dok ayoh mikir pasal kije ork...

    ReplyDelete
  9. mai aka ibu leya

    kalau dah boleh transfer..bebudak opis ni memang dah amik dah =)
    thanks sudi singgah =)

    ReplyDelete
  10. queen

    muahahahahaha
    panas ke??meh cheqna kipas meh..
    lalalalalala

    ReplyDelete
  11. kalu buleh jual banyok doh pitih cheqna ni...

    hahaha.....

    bawak-bawak la berehat dik oiii..

    ke simpan untuk honeymoon...

    ReplyDelete
  12. jelesnye kak ain...byk betul tu cheqna...
    kite cuti tinggal ciput jer...

    ReplyDelete
  13. ajee

    ku tiada teman untuk berjimba huhuhuhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  14. kak ain

    kalu boleh jual tobak makcik kayo

    honeymoon mende kak..takut bila surat ngesoh jawatan sapa burn gitu je cuti hok stambung tu

    ReplyDelete
  15. ainnoraini

    hehehehe
    siannya...nak kasi pun..faham2 jela =)

    ReplyDelete
  16. best giler kakna..amy gak kesian..kalu cuti tolak gaji..hukhuk..

    ReplyDelete
  17. amy

    jangan cuti...pahtu bile keje sokmo leh r v pitih raya kak na =)

    ReplyDelete
  18. arghhh mencik ah ko cheqna....sje nk jeleskn aku kn...huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  19. waahhh banyaknyee......cuti raya lama2 skit.. pastu akhir thn cuti plaks. g mkn angin smpai kembong! hahaha

    ReplyDelete
  20. olohhh... wat tanye plok... cuti sakang ar raye kekgi...

    ReplyDelete
  21. cuti sebulan tu...hahaha...sangat la jelesnye...

    ReplyDelete
  22. marinahunny

    bijok gop cadangan tu..tuan hok kembung doh..makan angin koho kembung r kekgi
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  23. zue@annaleeya

    memang doh kak..
    beng jeleh r...
    ke guane???

    ReplyDelete
  24. cheqna, awat byk sgt baki cuti, jarang cuti ka? pas ni pulun cuti la cheqna, rehat2 kan badan dan minda..asyik keje je...sengal badan2 tu nnt, hehehe....

    ReplyDelete
  25. haa, tu cuti banyak,xreti2 nak dtg beraya umah hana? ekekekek...

    ReplyDelete
  26. eMMe

    begheh..lepas raya ni memang sah cheqna akan cuti sokmo2 hehehehehe

    ReplyDelete
  27. jual ar pada kRina..
    dah tak cukopp ni.....

    setawun ada 22 hari tapi dah tinggal 9 hari jer..huhuu..

    ReplyDelete
  28. atty's
    tak sempat kot kak
    dang habis cuti dulu..
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  29. marinahunny

    ok zaaaaaaasssssssssss
    cheqna ke sana =)

    ReplyDelete
  30. xpe.. raya ni gla cuti panjang~ lalala♫♫

    ReplyDelete
  31. cuti jelah cheqna..ambe pong selamba je coti ni..

    ReplyDelete
  32. suspen jerk cheqna..ingat bitau ada bonus ka..sonok skit hehehe

    ReplyDelete
  33. hana faza

    boleh...
    berapa sejam ni???
    koman2 100+++ erk....

    ReplyDelete
  34. azrina~kak rina 0307

    boleh kak no hal
    kak nak berapa hari???
    hehehehehehehe

    ReplyDelete
  35. jesnita

    bonus???
    huarghhhhh sensentap tau cakap bab bonus ni
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  36. bagi saya sehari ? hihihi
    ala cheqna simpan la GCR ...huhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~