Aug 12, 2010

~ pening???mabuk??koya???~

salam semua
kul 748am...depan bilik kat opis
tetiba g tekan remote kete dengan harapan pintu bilik akan terbuka
boleh gitu??
dan...tak nyempat2 cheqna bantai gelak sensorang bila sedar akan kepoyoan itu
huhuhuhu
kata dak2 ni...
"cikna ni baru 2 hari pose..kalu 2 minggu"??????
huhuhuhuhuhu

26 comments:

  1. terbukak tak pintu bilik opis cik kiah tewww.. ekeke

    ReplyDelete
  2. Semalam dak Reen tu.. tekan nombor mesin ATM kat pintu opis... ish..ish..ish... :)

    ReplyDelete
  3. Nasib baik tekan remote kereta..kalau swap kad touch n go kat depan pintu lagu haru...

    ReplyDelete
  4. hahahaha..cheqna, saya teringat pernah swap pas keje kat button depan pintu lif, hohohoho!

    ReplyDelete
  5. en_me

    bukak..bukak..bila di buka dengan kunci yang betul..=)

    ReplyDelete
  6. kakcik

    tula...ntah2 balasan sebab gelakkan kak reen kot..hahahahahaha
    ampun kak reen oi..

    ReplyDelete
  7. gismo82

    oh no no no

    trg tak de tol jadi TnC tak de ok..hehehehehehe

    ReplyDelete
  8. eMMe

    mesti gelak tak hingat tu..hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. kalau 2 minggu, agak2nya buka blog pun pakai remote control...

    ReplyDelete
  10. nasib baik salah tekan remote kereta jer...
    kalau tersilap...tetiba gi makan & minuk pulak...

    ReplyDelete
  11. maslinamansor

    ekekeeke mas..

    tul gak erk..jap nak bayangkan camana rupanya heheehehe

    ReplyDelete
  12. ainnoraini

    hohohoho
    yang tu tak dapat r nak nolong..ehehehehehe

    ReplyDelete
  13. salam ziarah di awal ramadhan..kenal blog ini dr blog kakcik..nice blog wz nice entri..keep it up..selat berpuasa..jemput ke blog sy..tenkiu :-)

    ReplyDelete
  14. ahaha..mek memang kene tekan remote...tapi tak le sampai tertukar remote kereta dan remote pintu..hehhehe

    ReplyDelete
  15. mesti verangan pintu tu otometik kan, hikhik..

    baru 2 hari pose cheqna..

    ReplyDelete
  16. haha...smp cmtu laar..haish....
    ni klu 2 minggu posa ni, pi keja siap2 pakai baju raya paaa...kah3..

    ReplyDelete
  17. sahromnasrudin
    terima ksih
    insyaallah..=)
    selamat berpuasa jugak

    ReplyDelete
  18. queen

    muahahahahaha
    tak baik tau gelakkan cheqna
    hehehehehe
    pepagi biasala..koya lebih..huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. azrina aka jaijina

    ntah apa yang cheqna fikirkan hehehehehe

    ReplyDelete
  20. baby berry

    tak de baju raya..sob sob..huhuhuhu

    ReplyDelete
  21. kekekkekekeke...
    tak sabar nak balik la tu ? hihi

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~