Aug 19, 2010

~ al fatihah ~

salam semua
cheqna ada meeting kul 9.15 tadi..baru nak duduk kat kusi..si Hazwani bagitahu teman kami Lynn skang berada di Labour room..
terkejut cheqna sebab baru 5 bulan takkan dah nak bersalin...dalam 15 minit kemudian si Wani dapat kol dari Laki Lynn mengatakan bahawa baby mereka dah meninggal
sangat2 terkejut..terus menitik air mata..
alfatihah
cheqna jadi sayu hati sebab Lynn ni adik pada cheqna setahun...dia dah 2 tahun lebih kahwin ni baru dapat pegnen...kira first baby r...tetiba Allah uji dia cam ni...sedih..
moga Lynn tabah..
jap lagi cheqna nak g Hospital

27 comments:

  1. sampaikn salam takziah kt kwn cheqna tu ek...dugaan dr ALLAH....de hikmah d sebaliknyer...

    ReplyDelete
  2. Salam takziah utk kwn cheqna tu..kwn iera pn pnh alami perkara yg sama...mmg sedih sgt..

    ReplyDelete
  3. hope kawan cheqna tu tabah ye..tu ujian di bulan puase..sedihnya, hukhuk..

    ReplyDelete
  4. Salam takziah utk dia juga..
    Setiap yg berlaku adalah kehendakNYA..
    Alfatihah..

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah.. Lynn akan mendapt ganti yang lebih baik nanti. semoga Lynn dan suami tabah menerima dugaan ini.

    ReplyDelete
  6. iera

    kita hanya mampu berdoa moga dia tabah kan??
    harap Lynn kuat

    ReplyDelete
  7. azrina aka jaijina

    tul tu kak..
    ujian buat Lynn dan suami di bulan ramadhan

    ReplyDelete
  8. Pasti kawan cheqna tu frust abih reng..susah nak dapat senang je pergi.
    Tentu ada hikmahnya ..moga kawan cheqna tabah.

    ReplyDelete
  9. cheqna,

    salam takziah utk kwn awak tu..

    suh dia byk bersabar ok...

    ReplyDelete
  10. cakapkan kat lynn...bersabar byk2..berdoa byk2..

    ReplyDelete
  11. setiap dugaan Allah akan gantikan dgn y lebey baik jika kita sabar..takziah

    ReplyDelete
  12. Takziah untuk beliau. Harap Lynn tabah menerima ujian dari Allah swt

    ReplyDelete
  13. subhanallah, besar ujian buat dia..smpaikan salam takziah..

    hana percaya, ada hikmah berlakunya semua ni..

    Allah itu Maha Penyayang dan Maha Adil dlm memberikan rezeki..

    ReplyDelete
  14. Ye ke? salam takziah. mesti dia sedih kan. dah la tggu lama. 5 bulan penuh harapan alih2 hilang smuanya. Trasa seperti trjadi sperti diri sndiri. Smoga dia tabah.

    ReplyDelete
  15. Dugaan..
    Moga beliau tabah
    and jaga kesihatan
    Insyallah.. pasni boleh ngandung semula .

    ReplyDelete
  16. takziah utk keluarga mereka... sesungguhnyer Allah itu maha berkuasa atas segalanya...

    ReplyDelete
  17. Takziah buat lynn sekeluarga...doakan lynn tabah dalam ujian Allah...

    ReplyDelete
  18. salam takziah untuk lynn dan suami, semoga tabah menerima ujian dariNya ini...

    ReplyDelete
  19. takziah untuk kawan cheqna...

    moga kawan cheqna tabah....

    berat mata memandang berat lagi bahu memikulnya...

    al-fatihah untuk arwah.

    ReplyDelete
  20. tuhan bagi ujian sbb nak bagi terbaik tuk dia...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~