Aug 1, 2010

~ ada hantu ada hantu...adakah dikau dapat melihat sepertimana yang ku dapat lihat??~ bahaya untuk yang penakut..

video
sila perhatikan setiap sudut yang dirakam....

34 comments:

  1. tak takut pon hihihi

    neway salam kenalan yer :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    mata saya tak nampak
    apa yang di panggil hantu tu
    pun..entahlah??

    ReplyDelete
  3. Linda

    kak..kak cakap ngan sape??
    hantu tu ke??
    lalalalalala

    ReplyDelete
  4. Jivebumz

    tak takut??maknanya bukan penakut r tu..
    hehehe

    salam kenal jugak =)

    ReplyDelete
  5. penjejakmaya

    errk??
    x pelah...
    hahahahahahaha
    hantu tu tak menyeramkan sangat kot coz hantu tu just stay kat dinding je kan

    ReplyDelete
  6. mankuchai

    hantu tu pemalu...

    kena tengok betul2...
    berbungkus cam pocong tepi dinding

    ReplyDelete
  7. zulkbo

    tak nampak???ape erk p ramlee kata kalau tak nampak??
    lalalalalala

    ReplyDelete
  8. mamaJnJ

    tengokla kak..
    kena perhati betul2 tau..

    ReplyDelete
  9. salam pagi isnin cheqna...
    kak ain tak berani nak tengok penakut sikit..takut ke????

    ReplyDelete
  10. alamak tak nampak ar..disekat...kena kena broadband sat lagi ni

    ReplyDelete
  11. walau pon tak brape nmpak, tp akak dapt rase keseramanya itu..

    akak ni mmg penakot, tp gatai nak tgok jugak..malam kang tak bleh tido ler, huhuh..

    ReplyDelete
  12. arrkk..aku tak berani wehh..betul tak berani..ada tgk separuh je tadi..kuss semangat aku ni lemah..huhu

    ReplyDelete
  13. hehehe..

    salam ziarah cheqna. tak leh nak komen sbb tak clear...
    tu lah main lagi kamera
    sensorang! :)

    ReplyDelete
  14. marinahunnny

    ha..adik beradikla tu...dah nampak jari jap2 agi nampak r hantu tu
    muahahahahahaha

    ReplyDelete
  15. ainnoraini
    kak..mende alah tu just berdiri je dengan pakaian serba putih seperti mayat yang dikafan..cuma terbuka sikit bahagian muka..

    ReplyDelete
  16. azrina aka jaijina

    kak...tak payah tengokla...
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  17. mamaJnJ
    ala...pocong tu duk diam2 je tepi dinding..tak kacau pom..
    hehehehe

    ReplyDelete
  18. marinahunny
    kena perhati betul2 kat dinding tu
    kompem nampak

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~