Jul 24, 2010

~ wahhhh...blog cheqna sudah worrllldddd~

salam semua...
sangat2 terkejut...
tidak ku sangka...blog yang belum mencapai umur setahun sudah worlddd????
kagum jap cheqna...cam tak caya r blog cheqna dah world..
ape????
x caya???
nah amik bukti kat bawah ni..


see...Lina Tan...Selena Richie...dan ada beberapa nama lagi kat siti yang mengklem cheqna suh diorang tengok blog cheqna
ape ke halnya mereka2 ini???
hehehehehehehe
memang poyo r
cheqna tak pernah klik pun kat nama2 diorang tu..takut berlaku sesuatu yang tak diingini...hehehehe
anda ada ke??
kenapa erk??
ada sesape boleh share or beritahu???

20 comments:

  1. hohoho

    itu kena hati2 . Dulu dlm shoutbox akak pun ada . Tapi tak pernah bukak pun .. tak koserrrr .. hahaha

    ReplyDelete
  2. Kang silap2 klik kang takut kuo yg bukan2 lak.. eiiii... :)

    ReplyDelete
  3. kak linda yang poyo

    hahahahaha
    tu r..tak koseerrr nak layan..

    biarkan je...

    ReplyDelete
  4. kakcikseroja

    tu la..kang dibawaknya virus2 yang tak ok teruk r..
    kalau bawak virus cinta cheqna rela..
    auuu
    hehehehehe

    ReplyDelete
  5. piewahid

    hahahahahaha
    world tak mana tu???
    hehehehehe

    ReplyDelete
  6. ambe nye blog xde dah mende2 hantu camtu...kalu ada ambe pegi bomohkan...whahaha..

    ReplyDelete
  7. iyolah tuh !

    virus cinta . enjek kang baru tau..!

    ReplyDelete
  8. Salam kenal kembali Cheqna.

    Pemes tanpa promote tu dah baik tu...hehehe tapi kadang kala byk -ve drpd +ve.

    =)

    ReplyDelete
  9. ashie023

    doh ce japi tek hok cheqna ni weh...
    wat biar kakah2 ni dok napok chatbox cheqna ni..

    hahahahahhaha

    ReplyDelete
  10. Linda

    kak eh

    dengan sepenuh hati i rela dienjek u..
    muahahahahahaha

    ReplyDelete
  11. IRIS
    sebab tu cheqna tak layan mende alah ni

    cuma bimbang gak kot2 ada agenda tersendiri plak

    ReplyDelete
  12. mana tau nak order kopok lekor heee.. nak ngorat kot

    ReplyDelete
  13. itu laaa lain kali bubuh PIC yang DAHI berkerut
    heee licin sgr..ramai minat

    ReplyDelete
  14. eh..takutnya....
    kl virus dop saje ork cheqna...

    tapi tu laa kat chatbox cheqna ada macam nama pelik2..pomot pelik2...huhuhu..miemiey lom pernah lagi nie..

    nak tulun klik pon rase takut...

    ReplyDelete
  15. zeqzeq

    hehehehehehe tak de maknanya oder kepok...kalu nak ngorat tu mungkin r..hahahaha

    err..gulp...kang kalu letak gambor dahi berkerut2 kan.. ramai plak yang meroyan nanti..=)

    ReplyDelete
  16. zeqzeq

    hehehehehehe tak de maknanya oder kepok...kalu nak ngorat tu mungkin r..hahahaha

    err..gulp...kang kalu letak gambor dahi berkerut2 kan.. ramai plak yang meroyan nanti..=)

    ReplyDelete
  17. miemiey

    jangan klik..kang tak pasal2 kuar virus2 cinta..hehehehe
    cheqna tak layan..tak amik pot pun..

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum
    Kadang2 mrk ini ada business side yg perlukan rating jumlah pengunjung yg dtg ke blog mrk. Bermakna, kalau cheqna ada pengikut setia, dijangka dgn sekali2 pengikut akan menjejaki blog mrk!

    ReplyDelete
  19. nik selalu dapat...biasanya entah hape2....ngeee (tak de gossip..memang la entah hape2 kan..agagagagga)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~