Jul 29, 2010

~tolong cheqna bantu cheqna yang tak tahu camana nak buat~


salam semua
err..nak mintak tolong sahabat handai yang pandai2 ni...
nampak tak yang cheqna bulatkan tu???
eh sebelum tu..maaf kty...snap kat blog kty ni...jangan marah ye...
cheqna nak tanya..camana nak buat erk???
bukan apa..cheqna nak tambah blog lain dah tak boleh dah skang kat blog cheqna tu...
tolong err..
tolongla ajar budak yang tak pandai ni..huhuhuhu
thanks..=)

27 comments:

  1. salam..
    idok la pandai sangat
    tapi ini basic je berblogging
    selepas log in anda masuk ke
    view blog..pada bawah widget
    "nak baca sokmo" anda tu ada button
    tool macam alat pomen,klik sana
    ,maka akan keluar 'pop up' dalam tu
    anda pilih nak berapa blog yang di paparkan..sebaiknya 25 jangan 'all blog' dan tekan 'save'..kaw tim..la la la..

    ReplyDelete
  2. encikzulkbo
    tak dapek pom....
    huarghhhh
    sedang berusaha ni...
    huhuhu
    thanks 4 ur info..

    ReplyDelete
  3. nampaknya ziarah ajelah cheqna.

    kalau pawang besor dari jengka pun tak dpt ubat, apa lagi saya yg mmg tak pandai.

    ReplyDelete
  4. piewahid

    ooo..pawang ke tu???
    pawang ke bawang ni??
    huhuhuu
    larikzzzzz....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum
    Kalau pawang besar Jengka dan kiyai piewahid pun tak dapat nak tolong, apa lagi saya nak kata, mmg tak pandai...

    ReplyDelete
  6. Salam,

    Pergi kat atas kanan cari design..lepas tu akan kuar byk2 gadjet kan,pas tu cari widget yang nak tambah url tu..masukan url dan masukan mana blog..

    ReplyDelete
  7. dah ada jawapan kat atas tu..

    hehe..

    eh..menolong ke tak ni ?

    ReplyDelete
  8. Cheqna wehh..

    Tkasih sebb ajukan soalan ini . sebab akak pun nak tahu gak .

    Ikut cara zulkbo .

    Yesss ! berjaya . tadaaaaa.....

    ReplyDelete
  9. mankuchai

    nanti cheqna try..kalau tak jadi..tak de nasi dagang ok..
    hehehehehehe
    mana leh pos..nanti posmen tu makan dulu...
    dapat bekas je nanti..huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. kak rina

    tak kot...huhuhuhu
    kalau akak nak tolong...tolong buatkan boleh?????

    muahahahahaha

    ReplyDelete
  11. Linda

    huh!!!!ada sokmo hok mengambil kesempatan dalam kesempitan..
    doh mana aci kak wat jadi...bakpe saya wat dok jadi???
    huarghhhhh

    ReplyDelete
  12. SALAM..
    dah ada nampaknya?
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  13. zulkbo
    alhamdulillah..dah jadi dah..
    terima kasih ye =)

    ReplyDelete
  14. Sala,

    Doh jadi doh..kena wat tutorial pasal ni nih..ke guane Cheqna?

    ReplyDelete
  15. yeyyyyy.... cheqna reti wat doh... tepuk tgn ker ceqna..... yihhahaaaaa.....

    ReplyDelete
  16. aleeya

    kak..cheqna ni pun belajar sikit demi sikit r
    nasib ramai yang sudi membantu

    ReplyDelete
  17. man kuchai

    hah???
    wat tutorial???
    oh tidak..cheqna tak ariff ini semua..hhuhuh
    cheqna budak baru belajar..=)

    ReplyDelete
  18. zue@annaleeyaa

    tepuk tepuk tepuk semangat

    yihhhhaaa..aribbbaaaa...=)

    ReplyDelete
  19. dahtry show all?

    alamak cheqna..mek pun kurang pasti la

    ReplyDelete
  20. cheqna..dah dapat solved the problem kan ..

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, selamat pagi, ziarah aja pagi nih, semuga ceria2 selalu pagi Jumaat nih..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~