Jul 8, 2010

~ terima kasih ~

salam semua
hari ni lambat update sebab cheqna cuti..jadi bila cheqna cuti banyakla tugasan umah kena wat like kemas dapur..basuh kain baju..kemas umah..n sakni baru pas jemur kain..so ni baru dapat layan blog..ape???bangun lambat??oh tidak..itu bukan cheqna ye.. kaver baik sebab takut jatuh saham hahahahahaha
ok..cheqna nak ucapkan terima kasih pada mereka2 yang sudi jawab teka teki teka tekok cheqna yang kat bawah tu..terima kasih banyak2..
jadi..untuk menghargai teman2 semua..cheqna minta pada :
1. mrs. ecam ~ mrsecam.blogspot.com
2. maslinamansor ~ maslinamansor-life.blogspot.com
3. zue@annaleeya ~ zue-oklatu.blogspot.com
4. zulkbo ~ zulkbo.blogspot.com
5. queen ~ desirequeen.blogspot.com
6. aanas ~ http://www.my-colorful.rainbows.blogspot.com/
7. penjejakmaya ~ penjejakmaya.blogspot.com
8. hanafaza ~ gelaksedih.blogspot.com
9. izzah ~ shamsakura.blogspot.com
10. ayahanda al lavendari ~ al-lavendari.blogspot.com
kepada teman2 seperti mana di atas..cheqna minta jasa baik teman2 semua untuk mengemelkan nama penuh dan juga alamat untuk proses penghantaran cenderahati bukan cederahati ke alamat emel alangfarina@yahoo.com seberapa segera yang mungkin ye..
semua pemenang..tiada pengalah..hehehehe pinjam ayat vince jap...cheqna dah ada pemenang utama..nanti bila semua dah send alamat baru cheqna umumkan siapakah yang bertuah memenangi 3 hadiah utama itu ok...
cheqna tunggu....
daaaa

25 comments:

  1. nasib baik semalam Penang cuti...Kalo x... aku x kira aku masuk jwb jugak teka teki tu... hahahaha...

    ReplyDelete
  2. mas
    yea yea mas bagi alamat..hehehehe
    thanks..tungguuuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. aqua

    i takkan approve eur komen hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. salam..
    yeaaaa..pak cik menang
    hadiah moto..la la la..
    thanks Ina

    ReplyDelete
  5. zulkbo
    yo la pakcik....jangan lupa send alamat ye pakcik....=)

    ReplyDelete
  6. alamak rugi tak jawap teka-teki cheqna...kalau betul mesti kak ain dpt hadiahkan...
    selamat bercuti...rajin betul cheqna berkemas ye...

    ReplyDelete
  7. e ehhh bestnyer....sume dpt ek...maceh cheqna..heee

    ReplyDelete
  8. eh eh.. nama akak aderla... seme dpt eh???? bestnya.... tenkiu cheqna..

    adiah umah banglo sejibik yer???? hehehe...

    ReplyDelete
  9. yey!nama kita tersenarai..
    saya bukan pengalah!!!!
    hehehehe....

    ReplyDelete
  10. eh..de cenderahati ke?..tetiba sneyum lebor2..agagagaggaga

    ReplyDelete
  11. adoii..aaii..terlepaslah plak... takde teka -teki lagi ke?

    ReplyDelete
  12. Ainnoraini
    hah..tulah..takpe lain kali cuba lagi k....=)

    ReplyDelete
  13. zue@annaleeya

    kak eh..berbijik2 cheqna bagi..dalam mimpilah..hehehehehehe=)

    ReplyDelete
  14. queennn

    senyumlah selebor yang mungkin ye =) hehehehehehehe
    tungggguuuuu

    ReplyDelete
  15. gismo
    sabo....selesai penghantaran hadiah yang ini insyaallah cheqna akan buat lagi =)

    ReplyDelete
  16. hoyey! hoyey! mesti hana dpt TV Plasma ni..trima kasih cheq na..ekekkee

    ReplyDelete
  17. cheqnaaaa....

    awak cantik
    awak manis
    awak cute mute
    awak baikkkk...

    kalau ada lebih hadiah tuh , silalah bagi kat saya ek ..

    muahahahahahahaaaa

    ReplyDelete
  18. ala....semalam baru nak teka..tapi bizi asyik tangguh je...mmm..da tak dapat hadiah...huhu :P


    xpe2 next time...tamo tangguh2 huhu

    ReplyDelete
  19. hana..
    hahahahaha boleh gak...tapi tolong bayo le bulan2..boleh gitu???

    ReplyDelete
  20. kak linda
    muahahahahahahahaha sikit pun ku tidak tergoda dengan segala pujianmu itu... hahahahahahaha

    ReplyDelete
  21. mawar_berduri
    tu la....
    lain kali jangan bertangguh2 ye
    laksanakan segera..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~