Jul 30, 2010

~ seperti biasa....~

salam semua
seperti biasa..jumaat cuti...sah2 ada kat umah
jadi bila kat umah..line "laju" sangat...
jadinya cheqna kena berusaha banyak kali untuk lawat sahabat2 semua
          setelah dicuba beberapa kali tapi masih mendatangkan hasil yang menyebabkan mood hilang
maka baiklah cheqna berhenti seketika...nak wat aktiviti kuak lentang terlebih dahulu atau lebih dikenali dengan tidur..
kepada yang bekerja hari ini..sila jeleh sebab cheqna nak tidur..hahahaha
k la..nanti malam cheqna lawat lagi
daaaaa
kakiku punya nota : sakit lam tubuh sebab aktiviti semalam..huhuhuhu

14 comments:

  1. xpe, mas tak jeles... sebab mas cuti hari ahad... hehehe

    ReplyDelete
  2. iyerlah, org ganu kan cuti arini..

    hakak pon boleh gak buat kuak lentang time keje, dalam surau, hehehe..

    ReplyDelete
  3. samala..di kampung ni lagilah hijau je line broadbandnya..huhu

    ReplyDelete
  4. mmg biasa cuti ari jumaat ekk
    hehehehee....hepi weekend CheqNa~

    ReplyDelete
  5. Kuak lentang boleh .
    tapi,
    ala2 sopan tauuu ...

    ReplyDelete
  6. salam..
    harap dah bangun
    la sekarang ni..he he

    ReplyDelete
  7. mas

    ye ke??hehehehehehe
    cheqna keje hari ahad..huarghhhh

    ReplyDelete
  8. azrina aka jaijina

    warghhh akak...sempat lagi tu..hehehehe

    ReplyDelete
  9. mamajnj

    geram kan???
    tapi ok la dari tak dapat langsung

    ReplyDelete
  10. emme

    trg kan jumaat n sabtu tak keje..
    ok..thanks

    ReplyDelete
  11. kak linda

    adikmu ini sentiasa sopan tau..
    auuuwwwww

    ReplyDelete
  12. zulkbo

    dah..subuh2 tadi lagi dah bangun...
    siap kemas umah..masak..makan..mandi..jemur kain baju..
    hahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~