Jul 7, 2010

~ rasa macam nak wat teka teki saje2 tapi ada hadiah dari cheqna boleh??~

salam semua
tetiba hujan lebat
bosan yang amat
tadi dapat satu kes tentang isteri yang dah stress ngan suaminya yang drug addict
cheqna tak leh terima banyak kes dalam satu hari
akan rasa pening..mual dan loya2..perghh..macam orang mengandung ni..hehehe
jalan2 kat umah kengkawan....tinggalkan komen...
tetiba rasa macam nak wat pertandingan biasa2....wat kontest bukannya cheqna pandai..hehehehe
jadinya...sape dapat teka dengan tepat akan memenangi hadiah dari cheqna..sape cepat..jawab betul..dialah dikira sebagai pemenang..boleh gitu?????
ok.....
erm..yang tak leh join kali ini adalah afzan dan juga faz hahahahahaha
soalannya adalah :
sila nyatakan pekerjaan ( jawatan ) cheqna..........
teeetttttttt
pertandingan bermula skang....
cepat cepat...
UPDATE : PEMENANG AKAN CHEQNA UMUMKAN ESOK YE!!!! LUPA...SAMPAI KUL 12MLM NI JE TEKA TEKI TEKA TEKOK NI YE....

18 comments:

  1. klu ikot dr cite2 dlm blog cheqna ni msti koje dlm bidang kebajikan kn...kn kn...tlg2 org...heeeeeeeee fuhh fuhh mntk2 jwpn btol la ek...kui3

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. keje penasihat kot??? yerla mcm bg nasihat sket pada yg bermasalah... pakar psikologi ker??? hehehe... belasah jerk...

    ReplyDelete
  5. SALAM CIK ADIK manis..
    anda bekerja sebagai
    kaunselor pusat kebajikan
    masyarakat..

    ReplyDelete
  6. pegawai kat Jabatan Kebajikan Masyarakat...

    main teka jela nieyh

    ReplyDelete
  7. salam..
    nak teka jugaks..
    rasanya macam ala2 loyer... kalau tak counsellor..kalau tak jugak, psychiatrist.. tak pun pekerja sosial... satu pun tak kena kaa?

    ReplyDelete
  8. ikut cerita..banyak aktiviti-aktiviti kebajikan dan memberi kaunseling..menerima kes2...nampak gaya macam kaunselor@pegawai di jabatan kebajikan masayarakat dan wanita...kot...

    hehehe..

    ReplyDelete
  9. wah orang dah ramai yang jawab. saya pun nak try juga

    kaunselornita !

    ReplyDelete
  10. Alaaaa.....

    semuanya dah jawab .

    huhuuuuu

    ReplyDelete
  11. keje kat kaunter terima aduan?
    ok tau nih kawapan paling bodoh kan? ada tak hadiah untuk jawapan paling bodoh? la la la

    ReplyDelete
  12. keje kat kaunter terima aduan?
    ok tau nih jawapan paling bodoh kan? ada tak hadiah untuk jawapan paling bodoh? la la la

    ReplyDelete
  13. untuk semua:
    terima kasih kerana sudi meneka
    tunggu...sapekah pemenangnya

    kak linda : out of service doh...beng jawab2 r..hahahahaha

    im the girl:
    nape plak cakap cam tu...tak dela...kalau awk jawab semalam mungkin dapat gak cenderahati..tapi sebab jawab lambat x dela...lain kali ye =)

    ReplyDelete
  14. haha daku terlmbat.. rugi la.. nanti cheqna buat lagik la teka tekuk... hehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~