Jul 4, 2010

~ jawab tag ~

salam semua
kali ini mengambil kesempatan dalam kesempitan hehehehe untuk jawab tag dari kak zaza...
so layankan...
1. apekah nama blog anda dan kenapa anda memilih nama itu?
~ nama blog cheqna adalah curahan rasa..kenapa???erm....sebab apa yang diluahkan dalam blog itu adalah curahan rasa cheqna..
2. apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
~ link blog cheqna adalah http://inacheqna .blogspot.com...idea????erm...gabungan nama cheqna sebenarnya tu..
3. apakah method anda dalam penulisan?
~ erm..cheqna campur2..semua ada..boleh gitu??
4. pernah terasa nak hapuskan blog anda???
hah!!!!!tidak....tidak sama sekali ataupun sama berkali2...sayang weh....macam2 mende dah cheqna kongsikan dalam ni..kalau delete blog...camana nak berhubung dengan kawan2 alam maya ni..kan kan kan??
5. pernah tak ahli keluarga anda baca blog anda dan apa kata mereka??
~ ada kot adik2 yang baca...mereka tak terkata..hahahaha
6. apa perasaan anda apabila orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini adalah buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda cantik?
takpela..pandangan dan penilaian masing2...cheqna tak berhak nak halang or marah mereka kan????
7. bila anda mempunyai blog?
~ baru lagi...31 ogos 2009...
8. siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog?
~ erm..siapa erk....dah lupa la..tapi sis linda adalah antara mereka2 yang membantu cheqna
9. apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah?
erkkk..cheqna tak tahu sebab cheqna dah hampir 8 tahun meninggalkan alam persekolahan
10. 10 orang keatas untuk ditag
~ hah...anda yang tengah baca tu..jangan nak ngelat....lalalalala
ok done...
daaaaaaa
update : lupa nak tepek award tu..huhuhu sorry kak zaza..peace =)

10 comments:

  1. Bagus cheqna..

    hapuskan niat utk meng delete blog .

    Teruskan ! go cheqna go ...gogoagogo

    ReplyDelete
  2. salam..
    he he..terjawab jua erk?
    semakin kami mengetahui
    siapa anda..hu hu

    ReplyDelete
  3. alamak!!!!
    ambe dah terbaca ini
    jeng jeng jeng
    (kene jawab ke??)kekeke

    ReplyDelete
  4. Linda

    memang doh kak eh..kerana blog ini ku kenal dirimu..eceh...start poyo la plak setelah penat poco2...hahahaha
    mana boleh delete kak..sayang wooo seperti mana ku menyayangi kalian2 semua...=)

    ReplyDelete
  5. amyliana

    haip....mana boleh ngelok2 nih...jawab jangan tak jawab...lalalalala

    ReplyDelete
  6. zulkbo
    wsalam...
    hahahaha silala wat tag kalu nak kenal cheqna ngan lebih mendalam...
    lalalalalalala rahsiaku kini milikmu...eceh.....

    ReplyDelete
  7. ashie023
    x dok doh istilah ter ter ni..dang baca memang kena jawab r...
    hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Cheq na,
    Tak sempat nak habis bace la....lalallalalal....ayat ngelat

    ReplyDelete
  9. mawar berduri

    haippp..mana aci..
    tak leh ngelat....=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~