Jul 13, 2010

~ gigih mencari dan meneliti ~

salam semua
perghhh dalam sibuk2 cheqna pun sempat lagi usha blog n fb..hehehehehe..ala...sibuk atau tidak kita yang handle kan??bukan sibuk tu yang handle kita..pandai2la..hehehehehehe
cheqna sebenarnya tengah mencari dan meneliti bahan2 untuk dibuat ceramah kepada pelajar2 tahun 6 yang bakal menduduki UPSR nanti...ceramahnya khamis ini...
berdirinya saya disini pada hari ini adalah untuk menyampaikan sebuah ceramah yang bertajuk..kesedaran kendiri pemangkin kejayaan...hehehehehehe
itulah tajuknya ye tuan2 dan puan2
so..sambil berjalan2 ke blog dengan bukan sepenuh hati..cheqna usha bahan2 kat tube awak...banyak sangat info yang cheqna dapat..so kena pilih2 n edit dalam power point la....
esok seharian cheqna meeting bukan mee eating kat marang..takut tak sempat lak kalu tak buat hari ini..nanti dah siap cheqna jalan2 lagi
kat umah tak berapa nak boleh jalan2 sebab line lambat
daaaa

12 comments:

  1. hah kang bg ceramah selitkn lawok2 sket ek...bg bdk x buring...ngeh3

    ReplyDelete
  2. ahaha..dulu tak suka attend ceramah...sebab org tu ceramaaah je..takde 2 way communication...agaggaga

    ReplyDelete
  3. mrs ecam

    dah budak2 tengok muka cheqna pun diorang dah gelak..habis camano???
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. salam ziarah...alhamdulillah sy menjadi follower saudari 127..blog yg menarik..sy dpt blog ini dr tuan haji al-lavendari..jemput ke blog sy..tenkiu...

    ReplyDelete
  5. queen

    cheqna tahu..sebab tu cheqna banyak cari video2 yang berkaitan dan mengamalkan 2 way communication...
    tambah lak esok kul 3-5ptg ceramah..waktu kronik tu..habisla cheqna kalau tak dapat tarik perhatian budak2..

    ReplyDelete
  6. sahromnasrudin
    salam
    terima kasih kerana sudi menjengah..
    insyaallah...
    terima kasih ye=)
    datang lagi..

    ReplyDelete
  7. salam,

    pernah dengar ceramah dulu penceramah bagi lawak tapi peserta tak gelak pun si penceramah tu lak yang gelak sakan hehe..

    ReplyDelete
  8. salam..
    selamat berBW dan berceramah
    kat budak-budak la nanti..
    moga anda berjaya menyampaikan
    apa yang perlu buat mereka..

    ReplyDelete
  9. penjejakmaya
    cheqna mengelakkan situasi sebegitu
    tak mau syok sendiri
    niat mau berkongsi sedikit ilmu yang ada bersama adik2....

    ReplyDelete
  10. zulkbo
    berBW???ape tu???huhuhuhu
    insyaallah semuanya pasti akan selamat dengan izinNYA

    ReplyDelete
  11. harapnya tak ambil kesempatan di URAT atau ngorat..cemburu si DIA kat umah.jgn jadikan alasan bercinta selepas ceramah..

    ReplyDelete
  12. zeqzeq
    sape???mak cheqna ke???
    tak kot...
    cheqna still single n evelebel la..hehehehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~