Jul 22, 2010

~ duyan @hulu ~

salam semua
tadi kul 930am ada meeting kat pejabat
meeting pasal kami prihatin
area kul 11 siap...
makan mee goreng..see..asal meeting mesti makan mee...hahaha
lepas makan mee kami makan lagi..
makan ape????
>
>
>
>
>
>
>

makan duyan lagi.....kali ni duyan di ambil pakai timba sebab duyan ni dari Kg. Telaga..hehehehe tak faham???buat2 jela faham..
                            antara geng2 pemakanan..hahahahaha
masing2 dengan gaya tersendiri menikmati durian free...


sungguh ngat
model2 duyan


aweks cun kat depan..lalalalalalala

sekian..laporan makan durian dari hulu terengganu..hahahahahaha

anda rasa jeles??silala beli duyan dan nikmatinya.....

30 comments:

  1. makan mencangkong, duduk la elok2, hahahaa...sedapnye doyan...
    i like...takde tapau ke utk i, hehehe...

    ReplyDelete
  2. emme

    bila dapat duyan...x ingat dah nak duk elok2 hahahahahaha

    tapau??mehla sini...

    ReplyDelete
  3. maslinamansor

    perghh mas..
    terharu cheqna

    nah amik duyan sutir..p main jauh2 hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. gayanya dah macam hebat lagi makan doyan dari meeting nya..ahahah
    jeles kejap..slurrrp..slurrrpp

    ReplyDelete
  5. nak sikitlah..ibu mengandung boleh makan ke??..huhu..di sini bukan musimnya..tengok gambar cheqna makan durian jelah..huhu

    ReplyDelete
  6. memang jeles jadiknya ..kty tgk cheqna kenduri doyan

    ReplyDelete
  7. Malam tadi kawan suami datang hantara durian lebih sepuluh biji. Semalam en. suami dengan rajin mengopek durian tersebut (sila baca macam baca karangan budak sekolah rendah, ya?) dan menyimpannya dalam peti ais. Pagi tadi, siisteri telah memakan durian pada jam 4.30 pagi! Lepas itu, hari ini siisteri rasa panas dan kurang selesa. Ambik ko! :)

    ReplyDelete
  8. balik ni nak boli duyan lah...
    tak sabar nak kenduri duyan ;p

    ReplyDelete
  9. queen

    oh itu semestinya..heehehehehehe

    kat sini memang tengah kencang bab2 duyan ni..

    ReplyDelete
  10. mamaJnJ

    alahai siannya...
    dak opis cheqna yang pegnen 4 bulan makan je..cuma tak makan banyak r....
    bila musimnya kat sabah tu??

    ReplyDelete
  11. atty's

    kat sini..memang akan hari2 kenduri duyan sampaila ke bulan pose ni..
    hehehehehe

    ReplyDelete
  12. kakcikseroja
    hahahaha..cheqna memang baca sebijik sebijik
    minum air cap badak r kak cik...
    4.30pagi makan duyan??sahur ke??

    ReplyDelete
  13. sayangsayangibu
    beli kak jangan tak beli...hehehehe

    ReplyDelete
  14. salam,

    nampak bersopan sekali makan durian tu hehe..

    ReplyDelete
  15. penjejak maya

    err..ni betul2 ke sebaliknya ni??huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. wah..sedapnye durian.. durian D24 ke tu? he..he..he..

    ReplyDelete
  17. sedapnya cek na layan dorian..sana sini sekarang mimi tgk n3 dorian mmg mabeles..tak leh jadik ni..nak gak beli dorian..lagi2 umah sebelah mimi bau kulit dorian menusuk lam idung nie..

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum
    Bertuahnya org Malaysia, dpt menkmati buah2an tempatan pelbagai rupa dan jenis yg sukar didapati di negara2 lain. Disebelah timut tengah (Negara2 Arab) mrk amat suka durian dari sebelah Asia, itupun dlm btk paket sahaja! .

    ReplyDelete
  19. tadi sy pun makan duyan. i bijik je saiz sederhana. 2 kilo. katanya duyan kunyit king! lepas mkn nak byr tanya, brapa?
    tokey jwb, rm38. terus rasa senak dada!

    ReplyDelete
  20. salam..
    makan doyan sambil menyangkung..
    nanti ter 'puutt' alahai..
    malunya..he he..
    (durian ni berangin..)

    ReplyDelete
  21. gismo82

    dok sure la plop cap ape duyan ni d24 ke 25 hehehehe
    yang pasti masyyyuuukkkk

    ReplyDelete
  22. miemiey

    beli jangan tak beli....duyan ni sebenarnya besh bila dimakan beramai2..kalu sensorang tak besh sebenarnya...
    tapi depends pada orang gak r..kalu dang suka sangat kat duya sorang pun jadi...=)

    ReplyDelete
  23. tajnur
    waalaikummussalam
    itulah..orang malaysia memang bertuah..sangat2 bertuah...tapi masih ada yang tidak bersyukur..
    pepun duyan memang besh =)

    ReplyDelete
  24. piewahid
    uiiii..mahal tu..
    nasib baik kat sini tak perlu sampai nak beli bagai..
    satunya klien kiteorang ramai yang bagi..lagi satu umah cheqna ada pokok duyan..mehla umah =)

    ReplyDelete
  25. zulkbo
    salam kembali
    patutla kami asyik sendawa je..
    hehehehehe yang lagi satu tu diam2 sudah..hahahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~