Jul 25, 2010

~ demimu amyliana8886 ~


salam semua
pagi ahad yang sedikit sibuk..dah setel keje baru leh berjalan2...
ok ..kali ni cheqna nak penuhi permintaan dik amy ni...
dia komen masa n3 hari jumaat..eh..maaflah..cheqna tak pandai nak link kan n3 yang sebelum2 ini..

ni komennya...
jadi demi tidak menghampakan beliau..maka wujudlah n3 ini...=)
harap beliau berpuas hati...

ini adalah pic zaman bila ntah..umur cheqna 2 tahun kot..yang diribaan itu adalah sikembar tersebut

ini adalah kami sekeluarga..see..cheqna memang cantik pendek dari mereka..jelas kelihatan walau sedang duduk...huarghhh

bertahi lalat ditepi mata itu adalah si kakak..dan lagi sorang adikla...mereka ni kalau nak bezakan muka kakak banyak tahi lalat...lembut sket banding adik yang agak keras...tak sama kan muka diorang???

hah..amik...bezakan sendiri..yang pasti akak diorang lagi cantik..muahahahahahaha
daaaaaa

29 comments:

  1. bestnye ada keturunan kembar...muka seiras sungguh..dah la pakai baju sama gambar yg 2nd last tu..lagi tak nampak beza sgt..

    ReplyDelete
  2. ~asha~
    memang besh kak..=)
    diorang ni memang sama..kalau pakai baju yang sama memang orang ramai akan kompius..hanya kaum kuarga terdekat sahaja dapat bezakan...
    ada kisah menarik dan lucu bila mereka pakai baju yang lain dan juga baju sama..
    nanti cheqna story

    ReplyDelete
  3. cam biasa la tuh adik lagi besar dari kakak.. tapi muke cheqna laen la dari adik2 cheqna... hahaha nih nak buat statement jahat tp nanti cheqna banned plak. hahaha :D

    neway happy family :D

    ReplyDelete
  4. ajee

    statemen mende hok jahat tu??
    royak je...
    cepat!!!!!!!!!!!!!!
    maroh ni...
    heheheheehe

    ReplyDelete
  5. cantik sgt subjektif. yg penting cantik di dalam terserlah di luar. tapi yg saya nampak mmg sama2 cantik!

    p/s- muda2 dulu selalu fikirkan cantik fizikal. tumbuh jerawat sebijik pun dah susah hati bminggu2. he3

    ReplyDelete
  6. piewahid

    harapnya begitulah..biar tak cantik di muka tapi hatinya manyak cantik..=)

    cheqna skang alhamdulillah..susah untuk jerawat mendekati..tapi dalam sebulan mesti ada..tanda2...=)

    ReplyDelete
  7. Kakcik ada adik kembar perempuan. Tapi kakcik tak sempat pun mengenali mereka kerana mereka telah dijemput kembali sebaik sahaja lahir ke dunia. Pastinya mereka tenteram di sana. :)

    ReplyDelete
  8. sukanya tengok kembar
    tp ceqna dgn kembar boleh beza, tak boleh nak tifu..tifu... ;p

    ReplyDelete
  9. ni kembar 3 seiras ni... hehehe...
    nampak serupa jer.. cuma cheqna berspek... ;)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum
    Wah! Satu keluarga `genetic pooling` . Semuanya tembam2. Anugerah Allh SWT, بَلۡدَةٌ۬ طَيِّبَةٌ۬ وَرَبٌّ غَفُورٌ۬ negara aman dan makmur, InsyaAllah

    ReplyDelete
  11. BERUNTUNGNYA DAPAT KELUARGA KEMBAR KAN..MMG SUSH NAK BEZAKAN KL TAK TGK TAHI LALAT..DULU ADIK HUBBY PUN NK BEZAKAN KENA TGK TAHI LALAT JUGAK...

    CHEQNA,WALAUPUN KECIK TAPI AWEK MUDA TAU...LAMBAT LAA NMPAK TUA NNTI...;)

    ReplyDelete
  12. kakcik..
    doakanlah..
    pasti tenang disana
    amin..

    ReplyDelete
  13. sayangsayangibu

    uish..itu sudah tentu...
    memang cheqna ngan diorang beza..
    cheqna of coz lagi cantik kan??
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  14. mesti bestkan cheqna ade adik kembar...
    sebelah hubby kak ain,kakak ipar n abg ipar dapat anak kembar...tapi kak ain tak rezeki la pulak...

    ReplyDelete
  15. kakyong
    same ke???
    jap nak chek balik...=)

    ReplyDelete
  16. miemiey
    amin...
    alhamdulillah
    ni adik cheqna baca mesti diaorang juih2 mulut tanda tak setuju
    hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  17. tajnur

    anugerah illahi
    sapelah kita untuk menidakkannya

    ReplyDelete
  18. ainnoraini
    best gak kak..
    tak best pun ada gak
    hahahaha
    insyaallah kak..
    ada la nanti rezeki..

    ReplyDelete
  19. salam..
    akaknya mmg cantik..
    la la la..kirim salam
    erk?nak pilih mana la pulak ni
    he he..

    ReplyDelete
  20. zulkbo
    salam kembali encik zul
    hahahahahahaha
    nanti cheqna kabo ke dia neh..
    hehehehehehe
    pilih jangan dop pilih

    ReplyDelete
  21. wah... nanti cheqna mesti ada can nak dapat anak kenbar juga kan...

    ReplyDelete
  22. maslinamansor

    insyaallah...

    besh tu dapat baby kembar

    ReplyDelete
  23. wah cheqna kembar upenya...
    i tumpang seronok la...menengoknye..
    hehehe...

    ReplyDelete
  24. thanks kak na.. i love u more la..hihi..

    giler sama..mti hidup mula amy xcam..supe je..xbeza langsung..pok dare amy pun kembar seiras..harap2 amy dapat anak kembar..hihi

    ReplyDelete
  25. eMMe

    memang besh
    nak dijadikan citer bekas boipren cheqna pun ada adik kembar..
    memang mak dia suka sangat2 r dulu..
    tapi jodoh takde
    kalaula cheqna jadi kahwin ngan dia sah2 kami akan beranak kembar 4..hehehehehehe

    ReplyDelete
  26. amyliana

    hah?? u love me??dok leh mi..nabi dok ngaku umat..hahahahahahahaha
    orang jarang tengok memang dok cam...
    rohok sket...

    ReplyDelete
  27. waaaa.....syioknya cheqna ade baka kembar nih.....


    mane taurezeli cheqna nanti dapat baby kembar gak..haish....jeles kalau camtu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~