Jul 28, 2010

~ busykah diriku ini??atau buat2 busy??atau sengaja membusykan diri??~

salam semua
hari ni pepagi lagi dah gerak g KT...g ke Dewan Yayasan Pembangunan Keluarga...ada program Bengkel Interaktif untuk pesalah2 muda ni la...hadir bersama ibu/bapa/penjaga..seharian..wujudnya program Bengkel Interaktif ini kerana perintah mahkamah..jadi...apa lagi keje la wei..
bengkel ini melibatkan daerah Kuala Terengganu, Hulu Terengganu, Setiu, dan juga Marang
dalam2 sibuk wat pogram sempat lagi jengah blog jap..hehehehehehe
tapi tak sempat nak jengah n komen semua la...balik umah sampai kul 7pm...
esokla cheqna jengah anda semua yang masih belum cheqna jengah..bukan sombong...bukan tak nak jengah malam ni..tapi line 'laju' sangat...hehehehehehe
oh ya...berukband baru masih belum dapat digunakan..still guna bodben adik..hehehehehehehe
jupe esok ye =)
kakiku punya nota : walau dimana jua kami berada..bergambar tetap menjadi keutamaan kami..trademark kami tu..muahahahahahahahaha

22 comments:

  1. Assalamualaikum wbt
    Mmg mk yg buat kerja kebajikan come2 belaka! Eloklah busy2kan diri atau buat2 busy asalkan jgn dikatakan `busybody` Anyway, mrk yg kerja kebajikan, mmg kena dedikasi dan perlu pengorbanan kerana byk tekanan2 kerja dsb.

    ReplyDelete
  2. salam..
    trademark jangan di lupa
    kenangan bila semua dah
    kemana-mana..tak gitu?

    ReplyDelete
  3. salam..
    betol2.. gmbar merakam saat yg mungkin tidak berulang :)

    ReplyDelete
  4. zulkbo
    salam
    semua dah kemana2??apa maksudnya tu??
    hehehehehe dah faham tapi buat2 tak faham
    lalalalala

    ReplyDelete
  5. hana faza

    betul tu kak
    jadinya bergambarla walau dimana saja kita berada
    hehehehehe

    ReplyDelete
  6. gismo82

    hari ni tak...
    nak relax2 kat opis..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  7. maslinamansor
    terima kasih atas kesetiaanmu itu =)

    ReplyDelete
  8. zue@annaleeya

    kak eh..busy2 pom..dang sokmo apdet blog n melawat umah kat alam maya ni..ala2 yb gitu..hahahahaha

    ReplyDelete
  9. sdg berkerja di luar kawasan ye...selamat bekerja..

    ReplyDelete
  10. ~ asha ~
    kak..dok eh..tu kisah maring
    hari ni duk jabat menyetelkan apa2 yang patut sambil layan blog hehehehehe

    ReplyDelete
  11. org penting macam chqna ni mesti bz orgnye..takpe, dahulukan kerja dlu ye..

    ReplyDelete
  12. sibuk memang sibuk tp bila blogging terus jadi tak sibuk.


    hehe..


    macam biasa je kRina ni!

    ReplyDelete
  13. azrina aka jaijina

    biasa hehehehehehe
    tapi kengkadang sibuk pun buat2 tak sibuk gak =)

    ReplyDelete
  14. azrina 0307

    hehehe
    memang r kak...
    blog tetap di hati..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~