Jul 10, 2010

~ balik kampung ~

salam semua
erm...macam lame je tak apdet blog..padahal baru sehari..nilah orang kata..sehari bagaikan setahun lamanya..eceh.....
ekceli petang khamis area kul 3pm..cheqna balik kelate....saje balik tengok tok nenek kat kampung...
petang semalam ( jumaat ) balik trg..
so hari ni..ngemas umah bagai..ni baru berpeluang manja2 ngan blog....hahahaha
erm...tengah fikir hadiah yang sesuai untuk pemenang2 ni...insyaallah kalau tak de aral next week cheqna akan poskan..nanti cheqna akan info kalau cheqna dah selamat mengeposkan cenderahati itu..
nak berjalan2 ke rumah teman2 jap...
daaaa..

13 comments:

  1. wahhh balik kampung ek... best nye.. da lama tak balik kelate gak.. hahaha padahal baru balik 2 kali je kot... :p

    ReplyDelete
  2. nak tanya apa soalan cepumas dari keluarga???

    ReplyDelete
  3. ooh...oh..blk kg...oh2 blk kg, drive lek lok!!

    ReplyDelete
  4. lama tak jenguk ke sini.. lia pun dah lama tak berblog.. hihi

    ReplyDelete
  5. salam..
    yehhhh..balik kampong
    ooo..ooo..balik kampung
    hati girang..he he

    ReplyDelete
  6. seronoknye..cheqna balik kg ye...lagi seronok bile tok & nenek nengok cucunye balik ziarah dia org tu...

    ReplyDelete
  7. i'm the girl
    la...org kelate gak ke????
    besh wooo balik kampung...=)

    ReplyDelete
  8. zana
    alhamdulillah...dah selamat pergi n selamat balik =)

    ReplyDelete
  9. idzalia
    tu la...lepas ni kena rajin2 kan diri ok..=)

    ReplyDelete
  10. zulkbo
    salam kembali
    sememangnya girang sangat2....=)

    ReplyDelete
  11. ainnoraini
    memang la kak...
    dah lama cheqna tak balik..sibuk..kalau dulu sebulan sekali or 2 minggu sekali mesti balik..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~