Jul 18, 2010

~ addict~

salam semua
wah......(sambil wat muka ala2 kejut )..lamanya cheqna tak update blog...bukan sibuk....bukan malas tapi cheqna dah addict dengan mende alah ni..mende ape????
nah tengokla sendiri
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>



besh wooo main mende alah ni.....adik cheqna yang ajo....ralik tau...ralik tu maksudnya khusyuk..asyik...
ni adalah tanaman yang perlu ada untuk menyelamatkan tanaman yang lain dari diserang zombie kampung pisang tu.....
ni antara tanaman yang kita dapat bila siap satu2 level.....besh n khusyuk...
inilah puncanya cheqna ak update on jumaat n sabtu...hehehehe
daaaaaa

11 comments:

  1. waa..best2 game ni hehe..cheqna goodluck...jaga-jaga dengan dr.zomboss ye..:-)

    ReplyDelete
  2. Salam!
    Tak pe, puaskan main utk seketika kadang2 ada org tak puas main semasa zaman kanak2 tapi apa2 pun harap2 jgnlah berpanjangan krn usia kita semakin dewasa terpaksalah tinggalkan permainan tsbt and proud to be a grown up lady.

    ReplyDelete
  3. kalu nok main taim weekend ok jer...

    jangan hari kerja main game ni jugak...

    kang dok siap segala benda...

    ReplyDelete
  4. mamaJnJ

    time balik keje memang main r...
    hehehe
    syok tu..=)

    ReplyDelete
  5. tajnur
    wsalam..
    masa kecik2 dulu mana ada game2 macam ni..komputer pun tak de
    rasanya tak salah kan???
    grown up lady memang tak leh main ke game2 ni???
    pepun thanks sudi singgah n komen =)

    ReplyDelete
  6. ain

    memang doh kak eh..
    hari keje dok leh main...ralik kekgi..hehehehehe

    ReplyDelete
  7. salam..
    dah lama game tu..
    saya dah main habis dekat
    20 x..duit dalam acc nya
    pun dah over 1Million
    kalaulah duit betul kan best
    he he..

    ReplyDelete
  8. zulkbo
    salam kembali
    ye ke???jadinya cheqna ni out of dated ke??huhuhuhuhu
    tu la..kalaula duit betul kan???
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Aku suka gok Na.. mula2 tgk mcm xbest je nak main... sekali main.. kul 7 pagi baru aku tido sbb nak abihkan semua level sekali ngan yang robot2 tu sekali... hahaha...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~