Jun 30, 2010

~ melayang duitku demi kerana kasihku pada MR.BLACK ~

Salam semua
memandangkan Mr.Black cheqna dah merajuk.makanya tadi kul 11 cheqna memonteng jap bersama aji mez n iwan..balik umah amik mr.black....2 orang tu wat pe ntah..Mr.Black hidup makanya kami pun membawa Mr. Black ke klinik untuk dirawat...ecehhhh


bukak bang...bukak...hahahahaha


yang nampak berbaju oren tu bukan cheqna ok

ni bateri kering yang berharga RM200...setelah puas berhempas pulas mengenyit mata..dapatla kurang RM20....

ok..yang ni buang tepi.....

ops.....ni yang cheqna lunch tadi ye........


ada terliur??????hehehehehehehe

ok....sekian sahaja aporan untuk mr.black yang merajuk..

22 comments:

  1. yang last tu perghhhh tak leh tahan nengoknya.....

    lauk feberet akak tue....hukhuk...

    ReplyDelete
  2. selalu la beri kata2 manis dengan dia mesti dia akan dengar cakap. :P

    ReplyDelete
  3. maslina

    kehkehkeh..
    syok wooo..sehingga menjilat jari =)

    ReplyDelete
  4. ain
    kak..perghhh..tambah lok ade budu..ulam2....sedapnya...kalu kak mari sini cheqna bawak makan neh..sedap...tobak pom

    ReplyDelete
  5. suria..
    kihkihkih
    kata2 manis??dah terlebih manis ni..
    sampai waktunya akan kong jugak dia..hahahaha

    ReplyDelete
  6. sangat terliur...dah la harik tuh tak dpaat makan..huhuhhuuu..btw....bateri sel kering memang price dia gitu...=)

    ReplyDelete
  7. oh mr black, jangan merajuk lelama...

    arghhhhhhhhhhh makanan lagik....aku memang..*#*JDD&&$*EU*((

    ReplyDelete
  8. Queen

    alahai kesiannya...meh sini cheqna banjer meh

    ReplyDelete
  9. ashie023

    mr black..sila dengo hok ashie royak tuh..
    hahahaha ashie weh....sedak ngat tobak pung.......
    meh r sini..

    ReplyDelete
  10. pin pin pon pon...hehehhe..leh Miss Luza ( nama keta hana) dtg ajak Mr. Black dating..ngeee

    ReplyDelete
  11. sesekali merajuk...kena la pujuk baik2 sbb mr black tu nak bermanja ngan cheqna.......

    ReplyDelete
  12. ninie's

    hah!!!bermanja??/terlebih manja la plop...huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. salam..
    pakai MYVI
    sehebat orangnya..
    patin tempoyak..
    laaa..sedapnya!

    ReplyDelete
  14. zulkbo
    wsalam
    bukan ikan patin tu...ikan baung..
    memang sedap.........

    ReplyDelete
  15. patin masak tempoyak...
    ?
    kita tak penah makan pun..
    :(

    huhuhu..

    ReplyDelete
  16. saya seronok bila cheqna panggil saya ayahanda. memang patut pun. umur cheqna sebaya dengan anak saya yang kedua.

    uishh lauk ikan apa tu .. baung ke ?

    pakcik tak sanggup tengok !

    ReplyDelete
  17. izzah

    ni bukan patin...
    ni ikan baung...sedap...=)

    ReplyDelete
  18. al lavendari

    terima kasih ayahanda..
    nape tak sanggup tengok???
    memang tak leh makan erk????

    ReplyDelete
  19. vios buat hal ek..hehe

    ikan patin masak tempoyak..giler sedap..huhu..

    ReplyDelete
  20. AMY
    bateri kong huhuhu
    tu bukan ikan patin mek weh..tapi ikan baung..sedak weh.....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~