Jun 30, 2010

~ cheqna dah ok..tetapi......~

salam semua
alhamdulillah setelah diterapikan oleh dak2 opis ni...cheqna dah ok..thanks pada anak2 buah yang memahami...kalaulah macam ni sokmo..hari2 maunya cheqna bagitahu yang cheqna emosinya tak stabil...hahaha tak baik tau...
yang pasti semalam dak2 ni ajak kuar makan sweet sour..stim halia...telur bungkus..telur dadar..tom yam...lala..kailan ikan masin...besh..kami makan kat sri aman seafood..bukan kat sarawak tapi area2 seberang takir tu....thanks
tetapi.........
pagi ni Allah uji cheqna sekali lagi.....
bersiap2 nak g keje...
masuk kete..start enjin....
uiks...apasal lemah semacam je ni...2..3 kali try start tak leh gak...apa lagi tepon mak bagitahu nak pakai kete dia r....
pandai sangat cakap nak pakai kete baru...skang terimalah padahnya....
alahai mr black ku..janganlah majuk.....hhuhuhuhu

20 comments:

  1. sabar cheqna...best ada kekawan yg memahami...

    ReplyDelete
  2. nidza

    tul tu kak...memang besh ada kengkawan yang susah senang bersama

    ReplyDelete
  3. aleeya

    ala kak..kete bateri kong kang plak..huhuhu

    ReplyDelete
  4. baby berry

    semestinya..huhuhu
    melayang $$$$$$ ni..huarghhhh

    ReplyDelete
  5. kak rina

    tul tu..er..nanti cheqna msj akak erk...
    thanks kak

    ReplyDelete
  6. sabar..sabar..

    tapi boboy yabang (motor cayang dia)..pun sama..tak boleh usik sikit..mestimerajuk..so kalau nak cakap pasal motor lain pun ne bincang jauh2..

    ReplyDelete
  7. queen

    2,3 hari lepas cheqna ada sungut nak pakai kete baru..hahaha
    majuk la tuh..huhuhu

    ReplyDelete
  8. azrina aka jaijina
    insyaallah..
    apepun terjadi hadapi dengan senyuman =)

    ReplyDelete
  9. adui..payah gak ble keta majuk...seb baik tak mati enjin tengah jalan..lagi trok...huhuhu....take care Cheq Na ....

    ReplyDelete
  10. eekeke..pepagi masuk dlm mr black..cheqna cakap

    "mr blck..lebiuuuuu...u're the best!"

    pastu bismiilah start enjin.hikssss

    ReplyDelete
  11. kat mane tuh??area seberang takir>?okeh ..pas ni pegi trus..lunche...ahaha

    ReplyDelete
  12. mwar berduri
    tu la
    nasib baik tak mati tengah jalan...
    masih kat umah..kalu tak..hurm...ntahlah labu...

    ReplyDelete
  13. super nia

    tak de makna dah huhuhuhu
    p tukar bateri baru sudah..hahahahaha

    ReplyDelete
  14. ashie023
    buke malang la weh...siang2 hari ni g layang ict nuh dulu.....

    ReplyDelete
  15. ala muchuk ! muchuk ! mr black ...

    kereta black takper..

    jangan pakwe . auuuww tak sukaaa !

    ReplyDelete
  16. Linda

    auuu auuu tak suka u..hahahahaha
    poyola kak linda nih...

    hehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~