Jun 21, 2010

~ bila masih dalam mood mencari kekuatan diri ~


salam semua
cheqna masih sedang mencari kekuatan dalam diri untuk memulakan kembali tugasan yang telah lama ditinggalkan..hampir 2 minggu lamanya...semalam cheqna balik awal....masih sakit seluruh badan....hari ini cheqna dah siapkan satu keje....lepas menjengah semua kawan2 cheqna akan sambung lagi satu keje...lepas tu nak berpoya2 r kejap..boleh???hehehehe
actually masih tak sihat..demam dah ok..cuma tubuh badan masih rasa tidak bermaya..2 je...
tambah plak dengan penyakit wanita yang sedia ada..so moody la sket....bebudak opis ni pun dah bising2 nape cheqna nampak tak bermaya???nape tak happy macam biasa???ye la biasanya mulut kita yang paling bising..tetiba senyap memang bebudak ni akan pelik...insyaalllah..bila cheqna dah betul2 sembuh mesti cheqna akan kembali hangat seperti biasa..
ok nanti cheqna sambung lagi..nak wat keje dulu ye
daaaaa

12 comments:

  1. banyakkan berehat cheqna.....

    jangan paksa diri kalau tak larat tau....

    ReplyDelete
  2. moga cepat sembuh m kembali ceria seperti sedia kala ..

    ReplyDelete
  3. ain

    kak...insyallah..ni pun sedang berehat la ni..tutup pintu rapat2..landing sambil blogging..boleh gitu???hehehehe

    ReplyDelete
  4. salam Cheqna
    moga anda cepat
    sembuh..bawakla
    berehat yek.

    ReplyDelete
  5. zulkbo
    salam..
    eh..dapat je komen dari zulkbo terus sembuh ni..ekekekekekeke
    insyaallah..terima kasih ye =)

    ReplyDelete
  6. kalau tak larat..minum je air masak bnyk2...mana tau tak cukup bendalir dlm badan kot..

    ReplyDelete
  7. ZIQ
    alhamdulillah cheqna dah ok...
    memang banyak minum air masak pun
    thanks..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~