May 12, 2010

~ x suker ~

salam semua
cheqna skang kat umah..cuti...ingat nak menjelajah semua blog kengkawan tapi line berukband memang hampeh..lambat giler...slow macam siput sedut
tak suker tak suker tak suker
tapi akan ku cuba sedaya upaya untuk menerjah blog kengkawan..
tunggu..........

13 comments:

  1. sehari 2 ni beruk band mmg tak berapa ok
    sabr jelah

    ReplyDelete
  2. a'aaahlah...

    tak suker..tak suker... takkk suker !


    ehh.. awak cuti kenapa ?

    tak sihat ke ..

    ReplyDelete
  3. kak linda

    tu la..lembab giler..giler pun tak lembap cam gini..hahahaha

    penat kak...so nak relaxs2....

    sihat je...

    ReplyDelete
  4. rumah su pun sama..lembab gler... mals layan kat umah..huhuh

    ReplyDelete
  5. tak suker..tak suker gak ..sbb cheqna..besh je duk umah tak g keje..jelez..

    ReplyDelete
  6. cheqna.. pas ni derang kena tukar Nyetben lak.. beruk dah penat keje. tu yg asik line kacau je tu

    ReplyDelete
  7. sue..

    habis tu layan kat ne??luar umah erk???hehehehehehe

    ReplyDelete
  8. atty's
    jangan jeleh kak..
    hari ni pun cheqna still cuti ni
    lalalalala

    ReplyDelete
  9. sitedi

    a'ah kan..tul gak tu
    apa kata tedi guna dulu kalu ok bagitahu cheqna k...

    ReplyDelete
  10. sitedi

    a'ah kan..tul gak tu
    apa kata tedi guna dulu kalu ok bagitahu cheqna k...

    ReplyDelete
  11. tunbegia
    terima kasih...
    singgah lagi ye..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~