Apr 26, 2010

~ perahu..sampan..kapal...titanic dan sebagainya..~

salam semua
pagi tadi masuk opis..buka kom..check itu check ini padahal bukak blog n fb hahahaha..pas siap check emel semua ingat nak g makan..
sekali si Wani dapat kol...Kak Kiah xcdent..Kak Kiah tu cleaner kat opis ni..so dalam keadaan hujan tu kami g la spital..batal r niat nak g bekpes...
Kak Kiah kena langgar dek pemandu yang bangang tahap ultraman..dah tahu jambatan n hujan ko g potong gak kete lain apehal???sudahnya tak sempat nak take over dirempuhnya Kak Kiah yang jalan kaki nak g keje...Luka kat lutut n kepala kak kiah bengkak.. kawan kak kiah pengsan....
tapi syukur tak de pape...
kami tak balik opis terus..kami behenti makan dulu...kalu masuk opis maunya kul 11 baru dapat makan..pas makan balik opis masuk meeting..kul 11 habis meeting
cheqna tak lunch...just temankan si Linda ibu yang hamil 8 minggu...just minum air laici sahaja...
masuk opis balik....kul 445pm...lapo weh....ajok Haji Lan n Linda serta Dilah g makan..pun tak makan nasi...ape yang cheqna makan???ni ha...



sotong celup tepung n cendawan celup tepung...besh sesangat...hilang le lapo tu...2 perahu sotong..1 perahu cendawan..1 fresh orange, 1 kopi o, 1 teh, n satu epal jus = RM32.
tempat makan ni dekat je ngan opis...belakang opis cheqna...terliur ke???mehla cheqna banjer meh...
daaaaaa


17 comments:

  1. behnyer... ktne kdai tu??? siap sotong dlm titanic lg..

    ReplyDelete
  2. tq..kerna`singgh blog saya...
    salkm perkenalan juga...:)

    ReplyDelete
  3. tq..kerna`singgh blog saya...
    salkm perkenalan juga...:)

    ReplyDelete
  4. misslayaleya

    ya oi....kat stesen bas koberang ni je..memang sedap sct ni....

    ReplyDelete
  5. honeysour

    welcome.....

    n selalula datang ye =)

    ReplyDelete
  6. idzalia
    sedap....rasa macam ayam goreng gak..
    nak2 kalu cendawan tu fresh.....
    lama x dengo brta..sihat???

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dan perkenalanan, thanks melawat blog saya, tu cendawan n sotong celup tepung cicah dengan kuah ape tu?? nyam,nyam sedapnya

    ReplyDelete
  8. nor farhana

    salam...welkam...
    kalu orang ganu panggil colek..
    makan keropok leko pun cicah ngan colek ni gak...memang sedap
    macam sos lada la...

    ReplyDelete
  9. salam knal....
    terliuq btol ni...ai pong peknen so bleh la banje ni kn??? cian bb lam pewot nih...hekhek...

    ReplyDelete
  10. mrs.ecam
    salam
    mehla...cheqna banjer meh...memang besh...cian bebi tu..meh cepat meh =)

    ReplyDelete
  11. susah nak jumpa sotong goreng dlm titanic ni. kat KL cnfem xde.

    ReplyDelete
  12. cedapnye!!!!!!!!!!!

    my feveret, the sotong..huhuhuu...

    ReplyDelete
  13. syida
    mehla sini memang banyak..nak2 kalu ikan celup tepung.....
    =)

    ReplyDelete
  14. cikenitfarhana
    memang sedap....ada satu tempat yang cheqna biasa makan tu dia wat ala2 jemput2 aka cekodok..ada sotong ada udang....besh...errr sila telan air liur je ok...=)

    ReplyDelete
  15. sepet
    kat ganu..mehla..akak banjer meh..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~