Apr 29, 2010

~ lunch yang besh ~

salam semua...
nak citer pasal lunch tadi..
hari ni dak2 ni ada pogram UKP ( Unit Khidmat Penyayang )..mulanya cheqna nak ikut tetapi tetiba ada klien datang jupe..so cancel la...klien diutamakan okiesh...
sudah jumpa klien....watla keje sket...Laporan Tugasan..claim ( ni yang penting ni ) hehehehehe sambil2 usha blog...
ralit sangat melayan keje n blog..tak sedar dah hampir kul 1...lapo la weh....ajakla geng2 yang suka makan ni kuar....si ibu mengandung tu dah tak de mood nak makan....so ajakla haji n iwan..kata haji..jom g makan sweet sour..cheqna ikutkan jela...lagipun haji nak belanja..lalalalala besh wooo makan free....

ni rembatan untuk tengahari tadi....tomyam..telur dadar..siakap sweet sour...perghhh meleleh air liur......x cakap banyak weh....terus makan..sampaikan iwan kata...
amboi cikna...dapat makan terus senyap
arghhh tak peduli...lapo kan...hahhahahaha sila fikir berkali2 kalu berniat nak ajak cheqna kuar makan okiesh

haji dalam poses nak habiskan semua..kasi pinggan licin....sila abaikan baju haji tu ye...memang kenyang la...kami makan siakap sweet sour+tomyam 3 org makan + telur dadar+abc+jus nenas+jus tembikai = RM43 hengget tunai....
pendek kata memang besh..jadi jangan tanya kenapa dan mengapa cheqna makin mengembang..lalalalalalalala
daaaaa

8 comments:

  1. wah...licin pinggan :)

    syok kan makan camtu .. ish dah lama tak minum jus tembikai..harus g cari nnt :(

    ReplyDelete
  2. sisdee

    memang licin..rugi kalau tak licinkan....apatah lagi kalu orang belanja..=)

    cheqna suka carrot susu ngan jus tembikai...

    ReplyDelete
  3. hoooo...sedap nyeee tomyam..kat ane nih???ambe nok g makang pulok esok...ke kuala berang..owh..jauhlah pulok..whaha

    ReplyDelete
  4. ashie023
    dekat ngan opis ambe ni weh...
    meh r..owoh..koberang ngan bando tu dok sapa eh sejam...lagi2 lening ada highway...meh r..ambe lanjer....tapi beng r mari esok..soheh keda dok buka..

    ReplyDelete
  5. mas...

    kesiannya...

    tapi takpe...pergilah mengisi perutmu yang lapar itu ok

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~