Apr 27, 2010

~ bau macam kelawar punya najis..~

salam semua
bilik cheqna bau cam kelawar punya najis.....cheqna wat derk je..dah terbiasa..dah ramai yang tegur tapi cheqna malas nak amik action..
kemuncaknya tadi..

si wani ni masuk bilik..
"busukla bilik ni....meh saya tengok sket kat aircond tu"

sudahnya...

tangan kiri cheqna pegang yang belum dicuci..tangan kanan pegang yang dah dicuci..sila jangan kutuk cheqna..ok..ok..cheqna tahu cheqna malas...lalalalalala

ada lagi gambar yang cheqna snap..tapi tidak sesuai untuk tontonan umum..aksi agak berbahaya hahahaha..tapi dak wani ni memang bagus r.....dia memang cheqna anggap macam adik sendiri.. cheqna sayang sangat dia....berdoa moga dia akan selamat dalam kehidupan dia...dia banyak tolong cheqna dalam apa jua perkara...
lepas dia cucikan penapis aircond tu..bau busuk dah hilang....thanks dik..=)
daaaa...


kakiku punya nota : dasar pegawai pemalas!!!!!!!!!!!

10 comments:

  1. wani.. boleh tak bersihkan ekon kat rumah sy.. eh.. x de ekon rupanya

    ReplyDelete
  2. sI tEDI

    nanti cheqna infokan kat wani k..

    eh eh..ok ok cancel..cancel..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. next time suruh dak wani bersihkan econd !

    muahaha

    ReplyDelete
  4. nasib bek bau tahi kelawar..kalau bau tahi cicak..kekekeke..confirm tak service lagi ye...tqcheqna datang lawat blog ambe bertambah peminat senpai lagi..kekekeke

    ReplyDelete
  5. tahi cicak memang menu wajib santapan mata hari2...
    u r welkam...eh..nok mari ganu kabo la....hehehehe

    ReplyDelete
  6. sis pun malas..
    ekon umah macam dah tak sejuk jer..bila lah en. suami nak basuh..hahahaha

    ReplyDelete
  7. hoho dasyat2... kalo i pun...x kuasa nk buat keje2 cm tu kan. i pgil fasiliti jek.. mai dtg cuci. bkn keje den tu.. huhuhu.......

    ReplyDelete
  8. siti rahayu

    wahhh..ade en.somi takpelah....
    cheqna lum ada en.somi ni..huarghhh

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~