Mar 9, 2010

~ terharu..mendapat surat cinta..~

salam semua...
baru dapat apdet..almaklumlah hari ni bizi n sibuk....eh jap..ape beza bizi ngan sibuk???hehehehehe..
actually kul 745am cheqna dah turun dari umah..ke Kuala Terengganu..nak g Wisma Negeri ada mesyuarat kat ibu pejabat kul 9am..
sakit hati Allah je tahu....napelah ngan driver2 kat sini dah tahu nak slow duk la lane kiri...ini tidak boleh lak drive lenggang kangkung...kan main lagi orang lain duk seruhserah aka berterusan potong dia.. dia lak wat derk je....tolonglah...kalu kita rasa kita slow...pergilah lane kiri...jangan biarkan orang belakang yang laju tu menyumpah anda....serius..memang sakit hati giler...
sampai KT g amik Kak Oya dulu kat opis dia...n then terus g ibu jabat...sampai terus masuk bilik mesyuarat...tunggu kengkawan yang lain...banyak ngat mende yang dibincangkan apatah lagi ni merupakan meeting first ngan bos baru cheqna.
habis meeting dalam kul 115pm r.....gitu gini gitu gini kul 130pm cheqna leh kuar dari ibu jabat.. nak g lunch lu ngan dak2 ni..
sampai kat kete....perghhhhhhh terharu sangat2....ada surat....terfikir gak..nape surat je...x de bunga ke???kehkehkehkeh..memang berbunga giler....setelah berapa tahun erk...2001..means 9 tahun r....akhirnya ada gak yang sudi bagi surat mengorat ke cheqna...memang touching sangat2


nah amik ko....tak pernah2 dapat surat semenjak bergelar pemandu...akhirnya 9 mac 2010 cheqna menerima surat pink dari MBKT...hahahahahaha amik ko cheqna..
ingat malas nak layan tau..tapi kawan cheqna pesan better bayar sebab takut makin berganda harganya coz kawan cheqna yang kat kemaman have to pay RM1600 sebab tangguh punya hal.. so better bayar...RM40 only...ke ada sesape nak tolong bayo????hehehehehehe lagi satu road tax cheqna perlu disambung pada April nanti...jadi bayo jela....hehehehehe
apepun memang 9 mac 2010 akan ku kenang hingga hujung nyawa..=)
sekian laporan dari cheqna
baibaibaibaibaibai

8 comments:

  1. yelah cheqna. better bayar. kalau kat sini ada diskaun kalau bayar awal. :)

    ReplyDelete
  2. si tEDI

    insyaallah...gak cheqna bayo..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. surat cinta macam nie jarang orang xdapat... hehehe

    ReplyDelete
  4. aku pun ade dapat surat cinta dari DBKL.. tak bayo2 lagi sampai sekarang...

    ReplyDelete
  5. Maslina

    tu la pasal

    hanya insan terpilih sahaja..hehehehe

    ReplyDelete
  6. intan

    actually kalu bayo dalam tempoh seminggu hanya RM5 je..

    hehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~