Mar 20, 2010

~ lamanya.....~

salam semua
perghhh
cipta sejarah weh..lama giler cheqna dop apdet blog..
cheqna sibuk sibuk sibuk sibuk sibuk sibuk n sibuk..boleh gitu???
tapi memang betul..cheqna sibuk sket skang...banyak keje
tambah lak nenek sakit..hari tu operate Doc said 50-50 tapi alhamdulillah nenek selamat..nenek kuar hospital atuk lak masuk hospital lelah aka asma..tapi tak dela teruk sangat...
cheqna amik keputusan untuk beli mesin penyedut tu untuk atuk..dari berulang ke hospital better dia sedut kat umah...
skang cheqna kat Kuala Telemong..ada program Juara Rakyat...

bersama petugas yang jaga booth....

bersama orang kuat ni...iwan..banyak tolong cheqna mamat ni...alhamdulillah..semoga cepat dapat baby wan..

sebenarnya cheqna baru sampai dari Kelantan semalam..penat memang penat sesangat tapi gitulah...dugaan dari Allah kan..keluarga..kerja...diri sendiri..semuanya ku hadapai dengan tenang...
lepas ni pun cheqna banyak lagi tugasan menanti..jadi kalau sekiranya cheqna lama tak apdet maknanya cheqna sibuk n busy la tu..bukan membawa diri sebab putus cinta okiesh...hehehehe
rindu nak menjengah blog anda semua...insyaallah kalu ada masa cheqna terjah..kat umah line lambat sket..nak tinggal jejak memang lambat giler....
rindu tau nak berblogging dengan aktif tapi gitulah..halangan2 yang ada memang jeleh la tu kat cheqna..sabo jela...
jangan bimbang ye ciktc...cheqna dah stabil dah emosi...jangan bimbang...cuma bizi dengan kerja yang melambak..serius..untuk bulan 4 pun dah penuh schedule cheqna...dengan kerja hakiki as a PPsi..kerja sampingan as a emcee..tapi gitulah..dah namanya kerja kan...harap2 sangat tak perlu kursus lagi pada bulan 4 dan 5 ni...lagipun cheqna dah overdose kursus ni..patutnya 7 hari je setahun cheqna dah 30hari dah rasanya...
ok..nak g melalak jap...kehkehkehkeh..cheqna kan kat Program juara Rakyat skang so adala bahagian karoks2 ni..tapi g tgk jela..nak nyanyi jangan harap..hahahahahahahaha
jumpa lagi
sekian laporan cheqna dari Program Juara Rakyat Kuala Telemong
baibaibaibaibai

5 comments:

  1. kadang2 sibuk adalah bagus tuk kita lupakan bnda2 yg myusahkan kan..:D

    ceria slalu ek :D

    ReplyDelete
  2. cheqna,
    welkambek.. alhamdulillah nenek dah beransur sihat. semoga atuk juga begitu..

    rajin update lepas ni

    ReplyDelete
  3. sisdee

    betul tu..

    tapi gitulah..penat huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. sitedi

    insyaallah moga2 macam tu la

    thanks dear..=)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~