Feb 22, 2010

~ first day ~

salam semua
hari ni kul 830am kelas dah start..gabung ngan kelas pap pembantu dan juga pembantu yang kusus 3 bulan tu
rasanya untuk kelas cheqna tak ramai....yang kusus 2 minggu hari tu memang ada 3,4 orang je... tengok esokla...coz esok baru masuk kelas yang sebenarnya..baru leh tahu berapa orang..

ni kelas petang tadi kul 230pm...break 430pm..sambung balik kul 5pm sampai kul 705pm... pergh..penat campur ngan hujan lebat giler....balik basah kuyup r cheqna...huhuhuhuhhu x de sape2 yang kesian ke???huhuhuhu


ni jalan yang terpaksa kami redah sepanjang berada disini...sebab tu jijah kata akan tonggek lama2 duk sini...hehehehehehehe

bayangkan cheqna hari tu 2 minggu duk naik turun mende alah ni..baru sket...cheqna tak snap habis je gambo..kalu tak...anda semua tahu la betapa siksa kakiku ini meredah bukit yang tinggi mencanak...hehehehe hanya yang kenal tempat ini sahaja yang tahu...tapi tak dela cheqna sampai masuk ward....tapi kalu yang ada asma tu mungkin susah sket la..

minggu ni seminggu lak kena meredah...xde ke sape2 yang kesian nak hantar cheqna???lalalala manja tul cheqna ni...time2 gini la nak amik peluang tuk mengexercise pun.....hehehehehe
erm...ada mende cheqna nak share tapi selagi cheqna tak habis kusus cheqna tak akan share sebab scary wehhhhh...tunggu cheqna habis hari khamis ni r...n3 hari jumaat depan cheqna akan citer...so sabar menanti ok.....
ok la nak iron baju jap...bosan gak malam2 tak de wat xtvt....kalu ada boipren kan besh..leh berdating mating...hahahahahaha...gatal jugak cheqna ni...huarghhhh
k la..jumpa lagi
tadaaaaaa

No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~