Feb 8, 2010

~ date hari ini ~

salam semua
hehehehehehehehehe
hari ini bukan saje hari jiwa kaco cheqna tetapi hari ngedate cheqna....dah lama dah kami janji nak jumpa tapi belum berkesempatan...
setelah lama menanti saat2 indah itu..akhirnya hari ni dalam kul 230pm kami bersua muka jugak akhirnya...
tada.....cheqna ngedate ngan sape?????hehehehe ngan dak amy ni ha..x de maknanya ngan dak laki..i masih single ok...hehehehehehe gelak suhpan


cheqna ajak amy ni makan kfc...halluuuuu Hulu Terengganu pun ada KFC ok...lampu isyarat ada 4 ok....jalan pun dah makin besar siap cheqna leh drive 14okm sejam lagi cuma yang tak beshnya bila lane kanan kete dibawak laju sket dari siput sedut....bila kita bagi lampu pun wat selamba badak je...langsung tak beralih ke lane kiri..sudahnya sape2 yang datang trg sila jangan pelik bila lane kiri adalah lebih laju dari lane kanan...


yang tudung hitam adalah amy ok....pemalu sket orangnya...hehehehe..cheqna???x de maknanya cheqna nak malu2...tak caya???tanya la amy ni..kan amy kan???kan???dengan harapan amy mengaku sebab cheqna dah rasuah dia ngan KFC lalalalalala

ape???berkenan ngan mamat yang kat depan ni???x payah...dah kahwin dah walaupun setiap kali nak g mana2 dia selalu pesan jangan bagitahu erk iwan dah kahwin..hehehehehe

apepun....besh gak r...iwan n wani terkejut coz cheqna boleh jupe dengan orang yang hanya dikenali melalui blog...bagus kan blog ni...boleh mengenalkan kita dengan orang lain...yang beshnya ayat amy..

"kejut mi tengok kak na putih lepuk macam cina"

lalalalalalala...mi..esok kak na belanja makan ikan baung neh..tengah kembang hidung ni

hehehehehe..apepun semoga jalinan persahabatan yang terbina akan berkekalan buat selamanya..insyaallah

tadaaaaa...

10 comments:

  1. happy sgt jupe kakna..first time mi jupe kawan dlm blog nie..kak na org pertama..hehee..frienship forever..
    kakna xde maknanyer pemalu kan sbnyer mmg kecoh..hehehe..best sgt2..

    thanks belanja kfc td ye kak na...

    ReplyDelete
  2. mi..

    same goes to me

    ni first time kak na jupe blogger hehehehe
    kalu kak na jadi khipuk pemalu memang budak2 opis akan pelik hahahaha

    no hal la...frenship poreber...

    ReplyDelete
  3. kakna..ikan baung tu sedap...biel ek??heheheheheehhe

    ReplyDelete
  4. waaa.... nampak cam best jer... :)
    yg lelain tue member blog gak ker..?

    ReplyDelete
  5. maslinamansor

    memang besh..

    yang lain tu silent reader je...

    hehehehe

    ReplyDelete
  6. wah...i nk puji u jgk la cheqna...

    cheqna u cun...comey...gebu gitu..hehehehe

    **so u nk belanja i apa ekk????

    lalalala~~~~

    ReplyDelete
  7. ala faz...

    i tak makan la pujian u yang palsu tu

    hahahahahaha

    ReplyDelete
  8. bila plak giliran akak nie...

    nak kepc jugakkkk....

    last year akak gi kb, memang terkejut tgk ada kfc....

    dah banyak membangun skang ni kan...

    ReplyDelete
  9. kak ain

    mehla bila2 masa je tau

    kole berang dah membangun skang okiesh...

    jalan pun dah dibesarkan memang membangun r...

    sila jangan kutuk2 koleberang ok

    hehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~