Feb 23, 2010

~ cheqna yang malas ~

salam semua
pagi tadi jalan kaki g kelas..balik tengahari pun jalan kaki...pergi kelas 230pm?????hahahahaha cheqna sudah naik kereta...balik kul 645pm pun ku balik naik kereta jugak..tak perlu jalan kaki lagi hahahahahaha ntah kenapa kali ni rasa malas...
terima kasih pada Tn. Hj Emeran...dari RSK Cheng, Melaka kerana sudi menumpangkan cheqna yang cantik ini..ok..sila muntah skang dengan statement cheqna ini...serius kali ni cheqna rasa malas nak mendaki bukit tu...mujur Tn. Hj sanggup amik kontrak mengangkut cheqna n kak sha n kak Na selama seminggu kami disini...hahahahahaha gelak jahat
erm..papepun cheqna memang enjoy sesangat kusus kali ni..memang besh..rasa bersemangat je walaupun petang ni hujan lagi..huhuhuhuhu
bagi kelas cheqna hanya ada 14 orang Pegawai dan Penolong Pegawai yang terlibat....9 pompuan dan the rest lelaki...jadi untuk keje kumpulan kami hanya 2 kumpulan sahaja...besh weh...
esok habis kelas kul 430pm je..so sesape yang rasa nak date ngan cheqna hello cheqna skang hehehehehe
erm oklah nak g melepak bilik kak na n kak sha takut weh cheqna duk sensorang ni...jumpa lagi
tadaaa....

2 comments:

  1. hahahaha

    sesuka hati awak jek kann..kan...

    cukup bulan , datang billl !

    ReplyDelete
  2. sis Linda

    x de maknanya hehehe

    dah counting baik dah ngan ayah haji nih...lalalalala

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~