Jan 19, 2010

tak suka

salam semua
sihat???
nampak gambar kat bawah ni??
ada citer yang nak disampaikan...


ok...kalau time ada kursus..meeting..or pape majlis u all suka tak tepon berbunyi dengan kuatnya time2 orang semua tengah bagi full atention kat lecturer ke..meeting ke???
cukup tak suka....dah lah tepon berbunyi dengan kuat pahtu dengan selamba badaknya lambat pick up..bila dah bukak handbag amik phone boleh lak dengan selamba kodoknya jawab call even kat depan tu lecturer tengah bagi talk..sungguh kurang sopan...yang ni terjadi pada cheqna sepanjang kursus kat sini..masalahnya bukan dak2 muda..tapi 'orang2 lama' yang tak reti nak silentkan tepon....
ok fine..kita leh terima alasan lupa..tapi bila dah berkali2 tepon berbunyi takkan la tak reti2 nak silentkan tepon kan...yang tepon berbunyi sekalian alam leh dengar satu hal...yang selamba kodok jawab call time lecturer ada tu pe kes..kot ye pun kuarla dari kelas..pastu nak gayut 16 jam kut suka la kan..tak dela mengganggu perjalanan kelas tu..dahlah bunyi phone mengganggu..boleh lak bercakap lam kelas..perghhh cukup sakit hati...
dahlah tadi kelas habis kul 705pm...cukup2 x de mood...hasilnya..
>
>
>
>
>

nila hasil keboringan masa kelas kul 5pm-7.05pm....hahahahahahaha
dah..nak tido lak..
tadaaaaaa

12 comments:

  1. whoaaaaaaa ... ada bintang ape bagai ... mak aii ... len kali sound je ... hp tu kasik slow la makcik

    ReplyDelete
  2. mmg pun k.ina~
    mana ntah kesedaran sivik dorang neh~
    alergik betul dgn ringtone2 neh time kelas~~

    ReplyDelete
  3. klu student aku wat camtu, aku amik hp dier campak jek keluar...lalalalalla

    ReplyDelete
  4. tu namanya tak reti bahasa..tak respek langsung kan..



    Alahai..samalah kita.

    last week pergi seminar pon melukih gak bila nantuk tapi tak seterror Cheqna lar... hehe..

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. suka tgk alang contg2 tu.. sbb kalu saya buhsan, sy pn buat gtu gak.. keja seni namanya..

    ReplyDelete
  6. Na... Kreatif nya ko... berseni bagai....Hahaha...

    ReplyDelete
  7. jijah..

    hehehehehehe

    kang kalu sound kuat2 kan lain lak jadinya..huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. ciklizi

    memang kan??

    mengganggu sangat2 bila tgh syok bagi kosentrasi tetiba ada lagu latar kuar..lecturer pun muka dah lain dah...

    ReplyDelete
  9. zul..

    janganlah campak..

    henpon student lebih canggih dari awk punya tau..hehehehehe

    ReplyDelete
  10. kak rina

    memang diorang ni tak respek r..

    sakit hati sangat...

    cheqna terer???ekekekeke kembang hidung jap

    ReplyDelete
  11. miss layaleya

    seni???

    ekekekeke..

    x dop maknanya hehehehe

    ReplyDelete
  12. zan....

    well..

    aku kan..hahahahaha

    sila muntah berdarah ok..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~