Jan 5, 2010

kenangan...

salam semua
sudah lama tidak bersiaran..
mencari ketenangan untuk diri sendiri
harap2 segalanya akan pulih seperti sediakala
saje nak share apa yang cheqna lakukan sepanjang tempoh berkabung cheqna menyepikan diri


ok...ni kat kelantan..masa membuat asyura...betapa gagah perkasanya ibu ku mengacau bubur asyura..best sangat2...cheqna tolong apa2 yang patut je sambil2 tolongmenyibuk..hahahaha


kacau kacau...kat luar means luar dari trg, phg, kelntan ada tak buat bubur ni????

yang ni plak masa cheqna wat dinner tuk opis...makan2 bbq je...seronok sangat...see betapa bersemangatnya cheqna...muncung mulut2 tu...


nak tahu nape ayam n semua bahan bakar tuk bbq sedap malam tu???see..inilah rahsianya...hahahahahahaha


dahlah tukang gaul ayam n segala mak nenek..tukang bakar pun cheqna gak...tengok..rajin kan cheqna???boleh wat calon mini ni...huhuhuhuhu pang diri sendiri

pendek kata...2009 banyak kenangan tersendiri..

pepun SELAMAT TAHUN BARU buat semua...

semoga segala yang diimpi kan menjadi realiti..


kakiku punya nota : lagi gambo kat FB cheqna...add la..

tadaaaa...


16 comments:

  1. bestnya ada bbq bagai.. lia lama tak berbbq ni..

    ReplyDelete
  2. keke....rajin rajin..leh wat menantu..(bile masa plak aku ada anak lelaki?ahah)

    bestnye BBQ

    ReplyDelete
  3. waaa mcm syok jek... kt umah org buat jgk... tp bkn asyura kawah la.. buat dlm kuali beso jek.. tu pun jenuh kacau. smpai gigil2 tgn nk ngacaunya.. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. ashie023

    cepat2 erk adakan anak lelaki..

    hahahahaha

    ReplyDelete
  5. faz

    awk tu memang..

    kacau air pun gigil hehehehehe

    ReplyDelete
  6. zul

    memang besh...

    suka sesangat..

    buatla ngan student2 awk tu...

    ReplyDelete
  7. slalunya yg gaul2 pakai tangan yg memlazatkan lagi makanan kan.... petua tue... air tangan...

    ReplyDelete
  8. bubur kat sini masak dalam periuk. bukan kuali.. :)

    ReplyDelete
  9. maslinamansor

    betul kan...

    erm..ramaila yang kasihkan cheqna pasni..

    huhhuhu

    ReplyDelete
  10. si tedi

    erk???

    ade tak bubur asyura kat sana tu????

    kami kalau masak lam periuk mana nak cukup tuk bagi jiran tetangga lak..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~