Dec 29, 2009

~ sToP bLoGgInG ~

tiba2 rasa macam tak de mood untuk berblogging lagi...
dont know y....
kakiku punya nota : tengah fikir apa sebenarnya yang difikirkan

30 comments:

  1. mmm ..relax .. maybe memacam u pikir yg buat serabut ...
    have a great year 2010 ;)

    ReplyDelete
  2. ala.. jgn la cam tuh.. x suka! x suka!

    teruskan blogging!! I folo u~

    ReplyDelete
  3. alaaa...jgn la gitu..nnt i xdek geng nk kutuk-mengutuk.. huk2 :(

    ReplyDelete
  4. aiyyokk...baru je nak kenal2x ngn cheqna..takkan nak stop dah..huhu..

    serabut ngn keje ke?..

    ReplyDelete
  5. saya dulu pun penah terpikir mcm tu...tp suami saya suh duk rehat seminggu dulu...pastu dah relax br sambung blogging..
    awak rehat dulu...dh tenang br blogging...sy ni br nak kenal awak...

    tak nak kawan dgn kiter ker?

    ReplyDelete
  6. miss nurul

    dakpelah...alang kutuk dalam mimpi jela...

    ReplyDelete
  7. sueanne

    x de kaitan ngan keje pun..

    ntahlah..

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. sue..

    x delah....jiwe tak kacau pun..

    ntahlah...

    mungkin perlukan masa untuk menyendiri kot...

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. jgn la stop lgi... mas bru dapat kawan baru....

    ReplyDelete
  10. nidza..

    mungkin perlukan masa untuk set up balik kot pemikiran ku ini...huhuhuhu

    cheqna suka dapat ramai kawan melalui blogging ni tau...

    sayang semua....sob sob

    ReplyDelete
  11. zul...

    ntah...

    tetiba mood macam terswing...

    ReplyDelete
  12. maslinamansor

    doakan moga cheqna akan ok ye..

    thanks...

    ReplyDelete
  13. ler..napa lak nie..???

    sometimes mmg ada kot rasa2 bosan gitu kan..tp relax jap tarik nafas insyaallah hilang..tul tak...hehhehehhe

    ReplyDelete
  14. sisdee

    huhuhuhuhuhu

    ni tarik nafas leh lepas tak???

    or just tarik tak lepas2???? huhuhu ampun sisdee....

    ReplyDelete
  15. si tedi

    macam bingung je skang ni....

    harap2 tak lama la..

    ReplyDelete
  16. kuatkan smgt k.ina
    die mmg ada time2 nye akan rs camtu~

    kayh~~

    happy new year ;p

    ReplyDelete
  17. mungkin cheqna perlukan rehat....

    take a rest n lepas ni sambung la blogging balik...

    jangan la stop terus dik...

    ReplyDelete
  18. alang, saya pun terfikir apa yang alang fikir.. saya pun nak stop blogging,tapi rasanya tak boleh.. sebab banyak benda dalam kepala yang best bila dapat disalurkan dalam blog rasa lega sangat.. jangan stop blogging ok!! ni je medium untuk maz jumpa alang.. jangan stop ok!! love u sis!!

    ReplyDelete
  19. kak ain

    tengah berkira2 la ni..

    sayang sangat kat dunia blogging ni...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~