Dec 15, 2009

ke PARS

salam semua
cheqna skang akan ke Peladang Setiu Agro Resort
ada program start hari ni sampai ke hari khamis
program KEM JATI DIRI REMAJA
khas untuk pelatih2 STB(P) Marang..
so..nanti kita jumpa lagi
jangan meroyan rindukan cheqna okayat perasan okiesh
tadaaaaaaa
kakiku punya nota : tetap bawak lappy n berukband walau ku pergi dalam hutan=)

14 comments:

  1. hahaha...

    dah sesuai dah...

    masuk hutan bawak 'beruk'ben .!!!

    poyos arrrr...

    ReplyDelete
  2. pernah ke sana masa sekolah dulu...

    kursus bina negara kalau tak silap akak...

    ReplyDelete
  3. clear pulak lain dalam hutan tu yek?
    ekekekeke

    ReplyDelete
  4. sis linda

    saya tak sure lak..

    saya bawak berukband ke berukband yang bawak saya

    wakakakakaka

    kita kan the gang of poyo..

    ReplyDelete
  5. kak ain

    ye la kot..

    kat sebelah ni PLKN punya tempat...

    besh kat sini..

    ReplyDelete
  6. si tedi

    laju je ni linenya

    siap leh jawab komen ni..

    ekekekeke

    ReplyDelete
  7. cik cookie

    trainer yang hensem???

    yang ada gadis2 n mak orang yang ayu je..

    nak ke???

    hehehehehehehe

    ReplyDelete
  8. maslinamansor

    thanks..

    dah nak balik dah..

    hheehehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~