Dec 18, 2009

saat mencemaskan + mendebarkan episod 2

salam semua
ingat lagi n3 sebelum ini???
yang cheqa nak citer pasal yang berlaku pada cheqna kat PARS???
ok..kisahnya begini...
17 disember 2009 ~ 8.00am
cheqna n the gang dah bersiap2 untuk mengikuti jungle tracking...excited ni sebab kami berlima kecuali kak zie akan turut serta...
845am..
perjalanan bermula..
segalanya berjalan dengan lancar..sehinggalah jam pukul 955am kot..lebih kurangla..bila dah lalui 2 gua..n daki bukit yang agak tinggi...
cheqna dah rasa lain..jantung dah mengepam laju ni...si Bella dah mengadu pening..so cheqna
pun pergi belakang dia cuba untuk urut2 dia..tiba2..
"kak...kenapa gelap ni??kak...kak.." cheqna bersuara..
lepas pada tu..semuanya cheqna rasa gelap..cheqna dah tak ingat pape..
petang tu..kak iza n wani cerita apa yang berlaku..
mereka kata..cheqna pucat sangat2..menakutkan muka cheqna...diorang panggil cheqna tak sahut...diorang kata mata cheqna dah terbeliak then cheqna nangis....sudah baca2 semua..cheqna sedar..rehat jap..turung ikut shortcut...
penat r rasa lepas tu...
nasib tak de pape yang berlaku...tak tahulah sebab cheqna cam tak sedar apa yang berlaku..paling last cheqna ingat...sekeliling cheqna gelap..tu je...
pepun..cheqna selamat..tak de pape...
tadaaa...

10 comments:

  1. cheqna ada tak tanya kwn2 cheqna pasal nih??mungkin dier bleh cite..

    ReplyDelete
  2. mendebarkan...& amat menakutkan...
    kwn2 tak cite ape2 ke... ape yg berlaku mase tu...???

    ReplyDelete
  3. masa akak kursus kat situ dulu, ramai budak pompuan kena histeria...

    akak rasa tempat tue keras sikit kot....

    ReplyDelete
  4. ashie023

    diorang cam tak nak citer je...

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~