Dec 27, 2009

kahwin n kawan

salam semua
26 disember 2009
ada 2 event yang cheqna hadiri
first...perkahwinan kawan cheqna...TENGKU AHMAD SHAH & SITI HAWA
SHAH ni kawan satu sekolah cheqna dulu....cheqna g majlis kahwin ni ngan ciktc


ni pengantin lelaki....yang sebelah tu amik berkat...hehehehehehe
seterusnya pada malam hari...area kul 8pm....cheqna n ciktc menghadiri pertemuan dengan kawan2 masa form 5 dulu...takdela ramai sangat sebab masing2 ada komitmen kan..yang beshnya dapat jumpa ngan izzreen...dah hampir 9 tahun tau kami tak jumpa dia..dolu2 masa form 5 dia ni pemalu sket...skang tidak lagi...dah mula menggelenya...hahahahahahaha..oh ya..sebenarnya cheqna ngan ciktc ni kawan satu kelas...

izzreen yang speky baju kaler hitam..
suka r malam tadi...walaupun tak ramai yang hadir...kami dah plan untuk next time nak wat kat resort plak....harap2 kali ni semua dapat bagi komitmen yang bagus r...pepun enjoy sangat semalam....
thanks to suzie n husband..aja n husband serta babynya...azlina.. nogy... epul.. izzreen.. zack.. lazim...afzan n of coz cheqna la...love u all

azlina...cheqna..ciktc..nogy
tadaaaa...



3 comments:

  1. menggele tue ape cheqna??..

    gathering ngn kwn2x mmg besttt...mesti byk topic yg diborak...hehehe

    ReplyDelete
  2. sueanne

    menggelenya tu macam gatal2 r...gelenya2...hehehehe...cam kes cheqna ni dulu izzreen ni pemalu skang dah cakap banyak..

    memang besh jupe kawan2 ni...tambah lak cheqna yang poyo ni..lagilah...

    ReplyDelete
  3. untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com

    harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa

    terima kasih

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~