Dec 14, 2009

~ HamPeH ~

salam semua
huh!!!!
setelah berhempas pulas dengan broadband yang ngokngek ni..akhirnya dapat gak bukak blog..
dari ptg tadi duk usha broadband ni tapi hampeh..tak tahula nape ngan celcom ni
niat hati nak jadi YB..nak g melawat blog semua..almaklumlah tadi dari pagi sampai ptg busy sibuk..
kul 6pm baru sampai umah...
pas solat isyak semua ingatkan nak tingalkan jejak kat blog kesayangan2 cheqna tapi dihampehkan oleh broadband...
cheqna time2 gini dah ready untuk kuak lentang gaya bebas..
jadi esokla kot cheqna melawat semua ye..
love u all
nite...
tadaaa

22 comments:

  1. berukband ape jenama tu?? heee saya baru bercadang nak beli broadband ..

    ReplyDelete
  2. hehe...guna la streamyz~
    pilihan terbaik

    eh eh
    iklan plak

    selamat malam ;)

    ReplyDelete
  3. jijah

    yang cheqna guna ni cap celcom

    huhuhuhu

    nak beli???

    buat pilihan terbaik ok=)

    ReplyDelete
  4. cik lizi

    nanti ku fikirkan erk

    selamat pagi=)

    ReplyDelete
  5. agak2 P1 wimax 2 ok ker...? teringin gak nie nak pakai...

    ReplyDelete
  6. uh cheqna ..ambe pong sama gok smalam...berukbeng celcom tuh cam lembab je..aish...cam nak buang je..tp bile dipandang dan dikenang jasa nye, ambe batalkan niat..ahaha..jasa pong kalu dikenang, x berbalo-baloi..ehhe

    ReplyDelete
  7. potong... potong... potong... ( nyanyi dengan berlatar belakangkan kompang ) hehehehe

    ReplyDelete
  8. maslina..

    jangan..kang hujan lak nanti..huhuhuhu banjir plak kang..

    hehehehehe

    ReplyDelete
  9. ashie023

    tu la pasal kan..

    bila dikenang jasa..macam sayang

    tapi bila diingat wal hal..huh!!!

    sakit hati wase

    ReplyDelete
  10. celcom tgh weng2 kot now nie...selalu okay jek...:(
    me pun pki celcom sbb patah hati ngan TM

    ReplyDelete
  11. brodban tu hampess same cm tuan dia kot... muahahaha!!!

    ReplyDelete
  12. AMBOI FAZ....

    xpe..xpe..tapimemang tuan dia mengalami kesengalan tahap tinggi skang ni

    hehehehe

    ReplyDelete
  13. sisdee..

    patahlah hati...membawala diri..

    ececeh..nyanyi la plak..

    mungkin kot..semalam memang tak dapat nak msj2 or kol2...

    ReplyDelete
  14. berukband akak dah lama kasi kat adik ipar...

    tak kose nak layan line yg asyik on and off manjang....

    streamyx gak yg BEST!!!

    ReplyDelete
  15. CC pakai Maxis.laju sajo
    pakai celcome jwbnya smpi sudah xleh on walaupun dekat ngn menara alah tuh

    ReplyDelete
  16. CC

    nanti cheqna try r maxis camana lak..

    eceh..macam banyak nau duit nak membayo tiap2 bulan..

    hehehehehe

    ReplyDelete
  17. porcupine

    ye erk???

    nanti la cheqna cuba..

    hehehehehe

    ReplyDelete
  18. berukban mmg ramai komplen.... so cheqna pi potong la heheeh

    ReplyDelete
  19. Elyn

    potong????

    hehehehehehe ( senyum jahat )

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~