Dec 10, 2009

~ Apa PeRasAaN AnDa??~


salam semua

nak tanya sket

apa perasaan anda apabila still diganggu oleh xbf or xgf??

dulu2 family dia hina kita kononnya kita tak setaraf ngan anak dia...n bf or gf kita waktu tu senyap je langsung tak backing...

tapi bila keadaan dah berubah..kita dah ada kerjaya..ada kenderaan sendiri..berduit sket...mula la nak menyanjung kita...

mula la nak hegeh2 ngan kita...

selalu ganggu kita...sms..call..

menyampah???benci???suka???gembira???

sila kongsikan dengan cheqna...
update: x de kaitan ngan cheqna..dapat kes sebegitu sebenarnya...

18 comments:

  1. cheqna..jgn kta xbf or xgf...sedare mare pun sama naik now nie..hahahaha dlu2 kita tak senang diorg kutk2..now nie nmpk dari jauh dah sengeh2..hahahaah opps over!!!

    jangan layan...buat biasa2..mmg manusia MUDAH lupa..DASAR materialistik (okay mak over!!) :)

    ReplyDelete
  2. aku takde plak pengalaman camtu... but aku rasa sangat melampau perlakuan itu... dah jgn termakan pujuk rayu, takut nanti anda kecewa wat kesekian kalinya...

    ReplyDelete
  3. sekali kau dah buang aku, jangan harap aku akan patah balik pada kau..kecuali atas kehendakNya, mungkin aku boleh berubah hati..tapi itu mustahil kerana luka itu terlalu pedih untuk aku telan >> hehe..itu sayalah alang, kalau alang saya tak tau.. orang kata tak baik berdendam.. trylah memaafkan..saya memang susah nak maafkan orang yg dah lukakan hati saya.. hehehe..apapun tanya balik hati alang, alang sayangkan dia tak?? kalau sayang tak salah kot memaafkan.. apapun it depends on u..

    ReplyDelete
  4. xsuka tp bukan tanda kite benci dia. kite still leh bkwn tp xboleh rapat. yg dulu kite biarkan, sboleh2nye kite jngan ungkit tp utk kembali seperti dulu hanya dlm mimpi.
    *cheqna, su wat blog su private. awk bg gmail add ye.

    ReplyDelete
  5. sisdee

    betul kan..

    sedara mare pun ada cam gitu..

    masa susah pandang pun tak hengen

    tapi bila kita ni cam ok sket.. lain jadinya..hipo tul..

    moga kita dijauhkan dari berperangai cam gitu

    ReplyDelete
  6. zul..

    nanti cheqna bagitahu kat klien cheqna..

    tu la kan..kecewa lagi sekali mesti lagi sakit..

    ouh tidak...

    ReplyDelete
  7. my sis maz

    ni tak de kaitan ngan alang...

    ni kes klien alang..

    alang punya stail..sekali kau hina aku..sorry la...tiada ruang dihati mu..ewah...

    maaf mungkin bolehla kot..tapi nak terima balik..mungkin kena fikir banyak kali

    hehehehehe

    ReplyDelete
  8. s.u.r.i.a

    ala..nape private lak..ada gangguan erk???

    ok ni emel cheqna

    alangfarina@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. rs bangga tauuuuu..n time ni la nk tjk kat dia..bukti kejayaan kita tanpa mereka..tp insyaAllah mati idup balik pn xnak terima dia balik..:)

    ReplyDelete
  10. [suziey]

    hehehehehe

    betul gak kan..

    eleh..tanpa dia kita leh berjaya ape..

    terjogol bijik mata mak ayah dia tengok...

    hehehehe gelak jahat

    ReplyDelete
  11. oh kadang2 xtau la kak na..kalau still syg mesti time balik tp ingat menda lepas mesti sakit ati kan..atah org tu la cmne..

    ReplyDelete
  12. ~ amy ~

    "kenangan bersama tak mungkin terpadam..selagi bernyawa tetap diingatan"

    am i right???

    ReplyDelete
  13. dh ludah x mungkin jilat balik..huk3..mapuih hang laa!!!

    ReplyDelete
  14. cheqna bgtau kt klien tu.. jgn dilayan.. si ex dia tu mata duitan... x bahagia hidup dgn org gitu... but he/she shud proud sbb dah success.. tp jgn riak la....hehehe

    ReplyDelete
  15. honeylanz

    yup..as a PP ni kami just boleh bagitahu je klien

    keputusan klien tu sendiri akan buat..

    semoga dia akan wat keputusan terbaik r untuk hidup dia

    ReplyDelete
  16. a ah setuju sgt..
    kalu kite berharta,sume suke,sume sanjung..
    kalu xberharta,pndg selah mate pon xnk...
    lumrah khidupan:(
    wahh tetibe rase hibe sgt:'(

    ReplyDelete
  17. Porcupine

    itu memang biasa..

    jangan hiba2 k!!!

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~