Dec 8, 2009

~ AdUh ~

salam semua

setelah hampir sebulan menguruskan hal2 banjir...akhirnya bolehlah cheqna berehat...tetapi skang ni tubuh badan cheqna macam something..
time baring2...pusing kiri pening..tengok atas pening..pusing kanan pening...pusing kepala ini 360 darjah..nak muntah pun ada..
datang keje..sakit habis seluruh badan..serius...rasa nak keje pun tak semangat...
penat sangat..baik dari segi mental dan juga dan juga fizikal....
hal banjir lum setel...skang pihak kami sibuk untuk wat bancian bagi mengagihkan bantuan berupa wang ringgit plak..lagi pening bila yang tak terlibat ngan banjir pun ngaku terlibat ngan banjir..ni semua kerana wang...tapi cheqna ada cara sendiri untuk mengelakkan penipuan ini...
ok..cheqna nak g farmasi jap..mencari ayam kfc eh bukan..mencari ubat ubatan sekejap..
tadaaaa...

12 comments:

  1. ler sian cheqna..kalu pening minum 100plus..ion2 pening tu akn discharged..xelok slalu mkn panadol..its chemical

    ReplyDelete
  2. kesian tul..takper...percayalah, kerja itu satu ibadat..Amin

    ReplyDelete
  3. take care cheqna..jangan stress sangat. jaga kesihatan ye!!!

    ReplyDelete
  4. ai ada jugak yg x terlibat ngan banjir, mau amik duit ..mentaliti org kita..aigooo...x paham..

    sila berehat secukupnye cheqna..berbakti kepada masyarakat adlah amalan mulia..Hwaiting!!! <-tetiba cakap korea ngan cheqna..ah lantak ko x paham...kekek

    ReplyDelete
  5. jgn lupa mkn ubat ye kak na..beli ayam kfc pun apa slhnyer dkat je dgn opis tu kan..hehe

    ReplyDelete
  6. kak suziey..

    thanks..nanti cheqna minum 100+ tu..

    ReplyDelete
  7. zul

    betul...

    itulah yang menjadikan cheqna kuat..

    kerja satu ibadah

    ReplyDelete
  8. kak sha..

    ok..thanks...cheqna tak stress tau..

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  9. ashie023

    thanks...

    dolu2 suka sangat ngan korea tau..bermula ngan winter sonata r...

    besh kan layan korea...

    ReplyDelete
  10. ~ Amy ~

    betul..betul..

    tapi muok la plok...

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. ambik la cuti lepas settle semua kerja ni dear....

    badan dan otak kita pun perlukan rehat jugaaaa....

    ReplyDelete
  12. kak ain..

    cuti cheqna ada 29hari lagi

    huhuhuhu

    ingat nak cuti tapi next week ada pogram kat setiu lak..

    tengok r..pas2 ni cheqna nak bahang cuti seminggu dua..

    wargh..sila jeleh ok

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~