Nov 24, 2009

~ SeMoGa SeMuAnYa AkaN Ok ~

salam semua..

setelah hampir seminggu bertungkus lumus dan caca marba kami dibuatnya..akhirnya alhamdulillah....cuaca hari macam baik...even malam tadi hujan tak berhenti n pagi ni pun hujan turn gak awal2 pagi tadi..tapi skang dah berhenti...tak tahulah kot berhenti sebab nak meraikan Menteri KPWKM yang nak turun sini hari ni...
ada dak2 ni kata lepas Dato' Shahrizat balik..mesti hujan plok...huhuhuhu harap2 tak la erk..
sian kat orang2 nak balik beraya terutamanya ke kelantan..almaklumlah kat kelantan Raya Haji lagi meriah dari raya puasa...
doakanlah moga cuaca akan baik dan terus baik ye..
cheqna nak g pusat pemindahan jap..nanti sambung lagi
tadaaaaa

14 comments:

  1. semoga banjir surut dan cheqna dapat raya. Amin.

    ReplyDelete
  2. selamat berkhidmat utk negara dik....

    jasamu pasti dorang kenang....

    ReplyDelete
  3. itu lah .mintak 2-3 ari ni ujan reda.leh sambut aidiladha..ngn meriah ..amin

    ReplyDelete
  4. semoga hujan tak turun dah na kat mana yang banjir tu air dia surut
    kat sini pun baru cerah.. tak hujan dah
    suke

    Selamat Hari raya Haji

    ReplyDelete
  5. cik cookie..

    kul 2 sakni hujan lebat sangat...

    tapi skang dah behenti cuma langit tetap mendung dan jo'ong..

    ReplyDelete
  6. atty's..

    kak.. tula pasal

    tapi kalau hujan masih tak berhenti memang beraya kat opis la kami

    ReplyDelete
  7. Mama..

    terima kasih kak ain oi...

    berkat berjasa=)

    ReplyDelete
  8. ~ Amy ~

    kak na sere boleh kot koho2 tapi ni still hujan ni...

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Na... Aku nak balik kampung ni lepas agak2 lepas x?

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~