Nov 18, 2009

~ SaKit KePaLa ~


salam semua..

hari ni cheqna pagi2 lagi dah gerak ke marang..ke tempat dimana ku melihat hantu raya..ekekeke

cheqna ke Anggulia coz dijemput untuk bagi ceramah kat dak2 sekolah..all the gurlz...just bercerita mengenai gejala sosial yang melanda kalangan merekala....

teringat kenangan2 lalu bila masuk balik anggulia ni..rindunya pada kawan2 zaman belajar kat U dulu....majoriti ramai yang jadi cikgu skang..dah tercampak ke sabah sarawak....bestnya kalau dapat jumpa lagi kan..kan..kan..

em..ni baru wat SKT...sasaran kerja tahunan..paling malas tau nak wat mende alah ni..ada sesape nak tolong????huhuhuhuhu

hasilnya..cheqna sakit kepala ni..huhuhu..jap2 lagi nak wat power point untuk ceramah on this sunday plak..esok tak masuk opis coz nak g kemaman plop..meeting disana..hadoi....

nak rehat jap...

jumpa lagi

tadaaaa..

4 comments:

  1. erk anggulia??? ngeri.. huhuhu...


    i pun kena submit SKT mgu ni.... ada sapa nk tlg??

    ReplyDelete
  2. faz...

    teringat kenangan lama ke??

    naseb bek i tak g lata belatan tu kalu tak maunya i citer gak..

    hehehehehe

    tu la..sakit pale nok wat skt ni

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~