Nov 23, 2009

~MaKIn TeRuK~

salam semua
hari ni masih hujan
berikut adalah gambo2 sekitar daerah hulu trg..
cheqna tak sempat nak citer banyak2...tengok gambo je ye...



amy..ni kat sktai

ni kat depan sket dari HKB...memang terputus hubungan











teruk kan???













ada ke nak suh cheqna naik mende alah ni nak g Felcra Pasir Pelata..oh tidakkk!!!






gadis ayu ni...hehehehehe
saat cheqna taip mende alah ni..hujan masih turun
nak siap2 barang
esok Menteri KPWKM turn kat Trg..
tadaaaaa...
psst....sorry tak sempat nak terjah blog anda semua....busy sibuk skang..nanti cheqna qada' semua k...

16 comments:

  1. kat paka hari ni hujan renyai-renyai jer....

    harap2 banjir cepat surut kan....sian orang nak balik beraya...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. cheqna!!! cerianya naik bot...hebat betul. tenang je time2 banjir nieh:)

    ReplyDelete
  3. Mama..

    kat sini still hujan yang kadang kala lebat...

    mintak2 cam tu la..

    ReplyDelete
  4. cHeRyNa PiReS

    hehehehehe...

    poyo je tu lebih..

    padahal takut giler..=)

    ReplyDelete
  5. teruknya...
    arap2 saya bleh blk raya aji ni..
    dgr2 kat bukit besi pn teruk..

    ReplyDelete
  6. Miss layaleya

    kalu dok hujan mungkin akang surut tapi kalu still hujan..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. ain pon banjir.. kamu pon banjir.. isk.. banjir di mana2..

    jaga diri bebaik ehh..

    jgn laa ko main2 banjir tuhh..

    dah besor dah pon kan..

    bahaye sehhh..

    :P

    ReplyDelete
  8. sis nita..

    cheqna ngan kak ain tu kan satu negeri..

    cheqna tak main la kak oi..

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  9. cheqna nih..mung wat debo perut ambe je nih...doh ambe nok balik gane esok,..kalu naik air..parok doh gini..ambe kene letak kelisa ambe lam bot jelah...suh abg bomba angkat...ahahha

    ReplyDelete
  10. ashie023

    tadi drebar cheqna g paka boleh je sapa hulu trg ni tapi kene leykok banyak jalan lain r....

    molek gok..dokpung suh je abang bomba tu angkat je kelisa tu ngan tangan ye je...

    hahahahahaha

    ReplyDelete
  11. ~ Amy~
    hujan dok weti ngat lagi ni...

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. cik cookie..

    orang kelantan gak ke??

    boleh doh kot hari ni..

    ReplyDelete
  13. mak aii makin teruk ek banjir kat sana......

    ReplyDelete
  14. Elyn..

    setakat hari ni air dah surut

    tapi tak tahulah malam2 ni plak camana

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~