Nov 4, 2009

KeSiBuKaN DiRiKu InI

salam semua
pergh...hari ini memang penat sesangat...habis pogram kat setiu..hari ni seharian kat ibu pejabat siapkan laporan IPS ngan 16pf..KL nak report..hadoi..memang mutoh hijau r kami semua taksir ujian2 tu....bayangkan dari pagi sampai ke petang..tu pun masih banyak belum siap...perghhhh..next week nak g exam kat The Mines, Seri Kembangan...

wajah2 yang still ayu walaupun beberapa kali muntah hijau =) mula2 masing2 dah macam stress doh wat mende alah ni..tapi dengan adanya kepoyoan yang dikeluarkan oleh cheqna n the gang....ada gak yang bergolek dari pintu ke pintu kang sebab gelak yang masih hengat dunia...ekekekekeke..memang besh r...
em...dah hampir kul 430pm...Wani n Shahlan dah nak balik..apatah lagi hari ni hujan..kadang lebat kadang ayu gitu turunnya..hehehehehe..so kami beredar dulu la..sambung lagi lepas g exam...
sebelum balik ke destinasi masing2..kami singgah dulu untuk makan bihun sup yang telah cheqna makan semenjak study kat U dulu..huhuhuhhu..memang besh...apatah lagi makan panas2 diwaktu hujan yang turun membasahi bumi..wargh statement tak hengat...kuikuikui
lupa lak nak snap gambo...dah kacau2 n hirup sup baru teringat nak amik gambo..

meleleh air liur mengingatkan sup ini...hehehehehe...jom makan...
pukul 630pm baru sampai umah...penatttttttt......
em..apepun esok cheqna cuti...jangan jeleh...hehehehehe
tadaaaaa...


2 comments:

  1. Mana aci Na.. mung bercuti disaat2 aku tak menang tangan mensettlekan problem.. Huhuhu

    Nih aku tgh merajuk nih. Tu yang aku layan blog tu. Hahahaha

    ReplyDelete
  2. zan...
    well..
    tapi macam poyo je busy...dan dan tu gak layan blog
    poyos....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~