Nov 1, 2009

HaMpEhGaS PuNyA KAwAn!!!!!!!!!

AfZaN..............
aKu BenCi Ko..........
HaMpaGaS BeTuLLL
HuHuHU
CheqnA tErtIpU DeNgaN sTaTemEnT Ciktc
MeManG HamPeS
FirSt TiMe TiPAh TeRtIpU..
MencIk..mEnCiK..
JaGe Ko NaNti
Aku BeLaSaH Ko CuKuP2
siAp R

12 comments:

  1. hehehe Sorry la Na..
    Tak terniat pun... :D

    Na... Siap bila tuh?? Hehehe...
    Jom layan cuci minggu depan!!!

    Neway, tawaran belanja act tak berfaedah and belanja makan tu still ada kan?

    ReplyDelete
  2. huh!!!!

    tawaran tu diterbalikkan dengan ko yang kena tanggung aku sebagai balasan..

    padan muke ko..

    hahahahaha

    ReplyDelete
  3. ha'ah la Na...

    Kenapa ko benci aku? Apa salah aku?
    Huhuhu ;(

    ReplyDelete
  4. nyanyi sket lagu tipah tertipu tu cheqna..ekkee:P

    ReplyDelete
  5. ekekeke...

    apa-apa saja awak berdua nie kann...

    belasah ! jangan tak belasah ! nak akk join sekali tak ???

    belasah makan . muaahahaha

    ReplyDelete
  6. a.z.r.i.n.a.z.03.07

    akak..

    x de pape...

    saje2 je nak poyo

    tapi siap r..jumpe dia teruk r dia kena belasah

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. [-suziey-]

    cheqna tertipu tertipu tipu tercheqna..

    cheqna tertipu lagi...

    huargh...

    ReplyDelete
  8. Linda

    akak....

    jom..kita belasah ICT..nak???

    by the way..tau ke ICT tu ape??

    ReplyDelete
  9. eleh ciktc..

    kura2 di dalam perahu

    pura2 tak tahu ye

    dushhhh

    ReplyDelete
  10. ooo siap ajak kak linda nak belasah aku yer...

    Hahaha... nasib baik xsempat jumpa ko minggu depan. ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  11. zan..

    kak linda yang offer diri nak belasah mung hahahahaha...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~